Marc Jacobs Parfum

507
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Marc Jacobs parfum: een feest voor de zintuigen

Parfum van Marc Jacobs vertelt onze neus waarom deze New Yorker miljoenen fans over de hele wereld overtuigd heeft. Hoewel Marc Jacobs de laatste tijd de voorpagina's haalde met polyseksuele mode, domineert het merk bij de geuren nog steeds de wereld van de vrouwen. Marc Jacobs staat voor energieke geurcomposities, die even afwisselend als uitgebalanceerd van samenstelling zijn.

De volgende geuren van Marc Jacobs zijn erg populair:

  • Marc Jacobs Daisy: deze geur is verkrijgbaar als eau de toilette of eau de parfum van Marc Jacobs. Deze fruitige, frisse mix is de perfecte beginnersgeur voor jonge vrouwen die hun persoonlijke voorkeuren in het universum van de parfum nog moeten ontdekken. Grapefruit en aardbeien in de topnoot gaan over in de klassieke bloemen viooltjes, gardenia en jasmijn, voor ze subtiel eindigen met muskus, lichte houtsoorten en vanille.
  • Marc Jacobs Perfect: wij zijn allen perfecte wezens. Dit bloemige parfum van Marc Jacobs staat voor zelfacceptatie en optimisme. Het belichaamt het credo van Marc Jacobs, die graag zegt: “I am perfect as I am.” De ontwerper heeft het woord perfect zelfs op zijn hand laten tatoeëren. Deze geur begint met de complexe mix van narcis en rabarber, voor de zachte noten van amandelmelk en cashmeran zich ontplooien.
  • Daisy Love: deze eau de toilette van Marc Jacobs heeft de bijnaam “so sweet”. De geur presenteert zich inderdaad als een heerlijk dessert, dat de neus van de fijnproever prikkelt. Dit parfum zorgt meteen bij de eerste zweem al voor vrolijke gezichten, als het aroma van witte frambozen zich verenigt met bergamot en kruipbramen. Madeliefjes en jasmijnmelk laten het kruidige begin overgaan in een suikerzoete beleving, waaraan muskus en irishout de nodige complexiteit geven.

Net zo vlammend en lichthartig als de geuren presenteren zich ook de flacons van de parfums van Marc Jacob. De doppen van de flacons zijn versierd met de mooiste bloemen, sterren en strikken, die meteen in het oog springen.

Marc Jacobs Parfum voor iedereen die jong is of zich jong voelt

Marc Jacobs is er als een van de weinige grote modeontwerpers in geslaagd met zijn creaties dicht bij de tijdgeest te blijven. Marc Jacobs damesparfum en zijn mode gaan al decennialang hand in hand. Daarbij heeft de New Yorker het niet makkelijk gehad. Zijn moeder zou zich zo weinig om hem hebben bekommerd dat hij deels opgroeide bij zijn oma. Zijn talent werd al vroeg duidelijk, onder andere in 1987, toen hij als jongste ontwerper de Perry Ellis Award, de prijs voor opkomende talenten, van de Council of Fashion Designers of America kreeg.

Sindsdien heeft Marc Jacobs zijn imperium met veel toewijding en daadkracht opgebouwd. De eerste collectie onder eigen naam presenteerde hij medio jaren 90. Van 1997 tot 2013 werkte hij voor Louis Vuitton. Tegelijkertijd wijdde hij een deel van zijn creativiteit aan de parfums. Hoewel hij vooral bekend is van zijn damesparfums, heeft Marc Jacobs ook geuren voor mannen gecreëerd.

Bestel voordelig Marc Jacobs parfum

Eau de parfum of eau de toilette van Marc Jacobs vind je in allerlei soorten bij parfumdreams. Zijn mode heeft intussen de grenzen tussen de seksen overstegen en bijbehorende geuren mogen we daarom ook verwachten. Toch is het parfum van Marc Jacobs voor dames nu nog ongelooflijk vrouwelijk – maar wie zegt dat alleen vrouwen zoet mogen ruiken?