Ralph Lauren Parfum

131
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Ralph Lauren parfums – het parfum van het modeimperium

Het modeimperium Ralph Lauren kan terugkijken op een lange en succesvolle geschiedenis: het merk werd in 1967 door Ralph Lauren opgericht. In het Empire State Building verkocht Lauren met de hand gemaakte stropdassen in een buikverkooptas. De kwaliteit en het ontwerp waren overtuigend, zodat hij een jaar later zijn eerste herencollectie presenteerde. Hij deed wat nog nooit eerder was gedaan en combineerde elegante mode zoals overhemden met sportieve stoffen.

De eerste damescollectie werd 1971 gecreëerd. Wat bijzonder is: in deze collectie prijkte op de kleding van Ralph Lauren voor het eerst de voor het merk bekende polospeler. Een jaar later verschenen de eerste poloshirts - een tijdloos kledingstuk dat ook nu nog grote populariteit geniet. Enkele jaren later kwam het eerste Ralph Lauren parfum op de markt.

Tijdloze parfums van Ralph Lauren

In 1978 liet Ralph Lauren zijn passie voor stijl terugkomen in een parfum voor vrouwen en mannen. Tegenwoordig zijn er tallozeparfums van Ralph Lauren, die voor elk karakter de juiste geur bieden. Daarbij staat de modeontwerper altijd garant voor tijdloze elegantie en een vaste stijl. Tot de bijzonder iconische damesparfums van Ralph Lauren behoort Ralph Lauren Romance. Deze overtuigt met zijn sensuele en toch luchtige noten en is een eerbetoon aan de vrouw van Ralph Lauren.

Een bijzonder populair en tijdloos eau de toilette van Ralph Lauren is Ralph Lauren Polo. Het is een van de meest traditionele lijnen van het huis Ralph Lauren. De lijnen Polo Blue en Polo Black staan voor vrijheid en elegantie. De Ralph Lauren parfumlijn Polo Red sluit zich aan bij de naamfamilie. De mannengeur met basisnoten van rode saffraan en rode grapefruit belooft avontuurlijke geurervaringen.

Ralph Lauren parfum bij parfumdreams kopen

Maak kennis met de fantastische geuren van het traditionele modelabel Ralph Lauren, dat staat voor tijdloze elegantie. Niet alleen met mode, maar ook met parfums van Ralph Lauren maakt de modesigner al jaren indruk op mensen in iedere leeftijdsgroep. Ontdek de dames- en herenparfums van Ralph Lauren bij parfumdreams en laat ze direct thuis bezorgen.