Bestseller

Gucci Parfum

855
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Krachtige Gucci parfums voor zelfbewuste mensen

Tot de eerste Gucci parfums behoorde Gucci № 1 – een kruidige damesparfum die lang blijft hangen en nog tot op de dag van vandaag voor enthousiasme zorgt. Damesparfums van Gucci gelden als bijzonder sensueel en vrouwelijk. Ze variëren van exotisch, vrouwelijk en bloemig tot karaktervol en zelfbewust. Net als de mode zijn ze stijlvol maar toch gedurfd en opvallend.

Herenparfums van Gucci gelden als bijzonder krachtig en mannelijk. Tot de populairste parfums behoort Gucci Guilty Pour Homme: de geur overtuigt met een initiële frisheid die uiteindelijk vanuit een hartnoot van leer en hout overgaat in een mannelijke, kruidige richting. Ook hier geldt: wie wil opvallen heeft Gucci op. De uniekheid van het merk komt niet alleen tot uiting in de kleding - ook de geuren spelen graag met verschillende facetten die perfect harmoniëren.

Gucci parfums van een nieuw tijdperk

In de loop der jaren heeft het merk Gucci een transformatie ondergaan. Onder invloed van familiedrama's en de overname door het Kering-concern heeft het bedrijf herhaaldelijk zijn imago aan de tijd aangepast. Wat echter hetzelfde is gebleven, is het enthousiasme voor kwaliteit en uniekheid. Gucci durft altijd met extravagante designs te komen, maar blijft onverminderd trouw aan zijn klassiekers zoals de Bamboo Bag en de populaire loafers.

Ook de Gucci parfums konden aan deze transformatie niet ontkomen: nieuwe parfumlijnen veroverden de markt met moderne geurcomposities. Maar ook parfumlijnen zoals Gucci Bamboo, dat een eerbetoon aan de tijdloze Bamboo Bag vormt, zijn tot op de dag van vandaag bekend en populair.

Exclusieve Gucci parfums bij parfumdreams kopen

Ieder Gucci parfum is krachtig en en vertelt een verhaal. Bij parfumdreams vind je de populairste Gucci parfums voor hem en haar. Allemaal stralen ze een vleugje luxe uit, precies zoals Guccio Gucci dat oorspronkelijk wilde.