Bestseller

Parfum van Hugo Boss

Exclusieve geuren van Hugo Boss

Het Hugo Boss fashion label is wereldwijd bekend. In 1924 opende oprichter Hugo Ferdinand Boss de eerste kledingfabriek met 20 tot 30 naaisters in dienst. In de jaren 50 verschenen de eerste herenkostuums. Twintig jaar later werd het merk BOSS in het leven geroepen. U kent Hugo Boss wellicht ook als sponsor bij sporten zoals golf, zeilen en voetbal. Naast kleding maakt het bedrijf ook kledingaccessoires en beauty producten voor hem en haar. Bent u op zoek naar een individuele Hugo Boss parfum? Bij Parfumdreams vindt u exclusieve geuren tegen voordelige prijzen.

Kies uw Hugo Boss parfum bij Parfumdreams

De parfum van Hugo Boss behoort tot de parfums van een bijzonder hoge kwaliteit. Hugo Boss is niet alleen een vertrouwd kwaliteitsmerk op het gebied van herenmode, maar ook voor exclusieve geuren en verzorgingsproducten voor de man. Ook voor damesgeuren en verzorgingsproducten voor dames biedt Hugo Boss een breed scala aan eigentijdse producten zoals het in 2012 verschenen Boss Nuit Pour Femme. Deze klassieker heeft een elegant en tegelijkertijd bijzonder natuurlijk karakter. In de topnoten komen aldehyde en de onmiskenbare geur van een sappige perzik bij elkaar. De Boss Nuit Pour Femme bevat ook bloemige details van viooltjes en jasmijn en wordt spannend afgerond met een vleugje sandelhout. De in fraaie verpakkingen gehulde Hugo Boss parfum vindt u bij Parfumdreams, de specialist op het gebied van parfums van bekende en gedistingeerde merken zoals de Hugo Boss parfum.

Hugo Boss parfum voor heren

Ook veel dames kopen bij Parfumdreams de Hugo Boss parfum voor heren, omdat ze hun vriend, man of partner met een aangename geur willen verrassen. Daarbij is het goed om te weten dat Parfumdreams over een breed assortiment Hugo Boss parfums voor heren beschikt. Hugo Boss Dark Blue, Hugo Boss Bottled of Hugo Boss The Scent Intense, het zijn slechts een paar voorbeelden van de bijzondere herenparfums van Hugo Boss. Bent u eenmaal in onze Parfumdreams online shop, dan kunt u aan de hand van de prachtige afbeeldingen de exclusieve geuren al bijna ruiken, zeker als u de foto’s vergroot. Onze webshop is 24 uur per dag voor u geopend. Dus als u het tijd vindt om het Hugo Boss assortiment eens onder de loep te nemen, dan staat Parfumdreams te allen tijde voor u klaar.