Bestseller

Hugo Boss Parfum

2308
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Hugo Boss parfum: luxueuze, betoverende geuren

Hugo Boss is een van de gerenommeerdste modemerken van Duitsland, dat ook ver daarbuiten bekend en geliefd is. Met hun tijdloos-elegante modecollecties, stijlvolle accessoires en betoverende geuren overtuigen de designers mannen en vrouwen die waarde hechten aan hoge kwaliteit. Het eerste Hugo Boss-Parfum werd in 1985 door dit lifestyle-label gelanceerd. En het is nog steeds te koop. Er kwamen tal van unieke geurcreaties bij, die regelmatig tot de bestsellers behoren.

Hugo Boss-parfum: een vleugje luxe voor de zintuigen

Het bedrijf uit Metzingen kan terugkijken op een lange geschiedenis. Al in 1924 ontstond onder Hugo Ferdinand Boss de eerste fabriek voor beroepskleding. Na diens dood in 1948 nam zijn schoonzoon Eugen Holy de leiding over het bedrijf over. Hij maakte voor het eerst herenkostuums, die in 1960 in serieproductie gingen. De overname door zijn zoons Jochen en Uwe Holy in 1969 legde met een complete verandering van het imago de basis voor het mode-imperium dat vandaag de dag over de hele wereld succesvol is.

De kleine kleermakerij voor herenkleding ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een bekend lifestylebedrijf dat zich niet alleen toelegt op mode, maar ook op brillen, lederwaren, schoenen, horloges en woontextiel. Medio jaren tachtig van de vorige eeuw maakte het merk Hugo Boss naam in de parfumsector. Het bedrijf lanceerde tot dusver tal van bestsellergeuren die de persoonlijkheid van de drager of draagster onderstrepen.

Het bedrijf onderscheidt drie merken bij de Hugo Boss parfums: "Hugo", "Boss (Black)" en "Boss Orange" Iedere geurlijn belichaamt een eigen stijl. Het oudst en tegelijkertijd bekendst zijn de elegante geuren van "Boss". Deze luxueuze geurcomposities voorzien in de behoeften van mannen en vrouwen die hoge eisen stellen.

Boss Orange Women staat voor spontaniteit en zorgeloosheid. Deze eaux de toilette van Hugo Boss stralen pure levensvreugde uit. Ze verspreiden een vleugje avontuur en accentueren de sensuele kant van de drager of draagster. Jong en onconventioneel is hoe de lijn Hugo zich presenteert. De geuren zijn fris-fruitig en modern en hebben een verleidelijke noot.

Eau de toilette van Hugo Boss: bijzondere composities voor hem en haar

Een waar geuricoon onder de herenparfums van Boss ontstond eind jaren 1990. Deze geur verbindt tijdloze elegante en markante mannelijkheid. Het eau de parfum van Hugo Boss herinnert met zijn fruitige akkoorden van groene appel, limoen en bergamot, bloemige nuances en een vleugje kaneel aan de frisse geur van appeltaart. Intussen dient deze klassieker als voorbeeld voor de creatie van tal van variaties. Hugo Boss biedt een breed scala geuren:

  • Opwindend en onconventioneel is een Hugo Boss-geur met levendige aromatische noten, groene appel en rokerige dennenbalsem. Hij overtuigt door een verkwikkende frisheid en maakt dat je zin krijgt in avonturen.
  • Moderne, mannelijke creaties met vitaliserende, citrusachtige noten, houtige akkoorden en warm-kruidige nuances maken een uniek geurstatement, dat de mannelijkheid van de drager onderstreept.
  • Verleidelijk en aantrekkelijk werken mannengeuren van Hugo Boss met krachtige leernoten en lustopwekkende maninka, die een onweerstaanbaar vleugje sensualiteit verspreiden.
  • Elegante vrouwelijke composities met frisse appel, sappige pruimen, jasmijn, vanille en cederhout zitten bomvol optimisme. Ze onderstrepen de vrouwelijkheid en stralen pure levensvreugde uit.
  • Romantisch en sensueel is een eau de toilette van Hugo Boss voor de vrouw, die met zijn betoverende, prikkelende nuances van bergamot, muskus en osmanthus een vleugje elegantie verspreidt.

Tot de meest bijzondere damesparfums van Hugo Boss behoort een compositie met een intensief, vrouwelijk-bloemig karakter. Hierbij worden frisse cactusbloesemakkoorden, rozenknoppen, fresia, jasmijn en barnsteen gecombineerd met warme houtaroma's. Dit parfum accentueert je vrouwelijkheid op een heel bijzondere manier. Het onderstreept de persoonlijkheid van moderne, zelfbewuste vrouwen, die met volle teugen van hun leven genieten.

Koop parfum van Hugo Boss: geuren, die sterke persoonlijkheden weerspiegelen

Bij parfumdreams vind je moderne, geraffineerde geuren van Hugo Boss, die met spannende, unieke composities jouw persoonlijkheid onderstrepen. Passend bij de eau de toilette van Hugo Boss vind je douchegels, die zacht en mild reinigen, zonder je huid uit te drogen. Deosprays of een deostick omhullen je met een verfijnde geur. Na het scheren kalmeert een aftershavebalsem de huid en zorgt tegelijkertijd voor een intensieve verzorging.