Moschino Parfum

83
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Moschino Parfum: provocerend, brutaal, onconventioneel

Moschinoparfums zijn gewoonweg anders: Provocerend en onconventioneel, maar nog altijd hoogwaardig en extravagant. De stijl van Moschino is uniek en dat al sinds 1983. Franco Moschino zetten als designer heldere accenten in de mode-industrie. Zoals in 1990 met de opvallende boodschap:“Stop the Fashion System!”. Deze werd niet alleen gebruikt in advertentiecampagnes, maar ook werden ze op shirts afgedrukt.

Moschino is brutaal, kleurrijk, buitengewoon en altijd persoonlijk. Op dezelfde manier ontplooien zich de parfums van het luxe merk op de huid. Wie een geur van Moschino draagt, verspreidt een heel bijzondere charme. Romantisch, sensueel en tegelijkertijd fris en verlevendigend. Bij parfumdreams vind je ook het juiste parfum van Moschino tegen voor jou gunstige prijzen.

De Moschino Parfum voor elke gelegenheid

Het luxelabel creëert niet alleen hoogwaardige Moschino damesgeuren. Het geliefde uniseksparfum maakt elk mens tot iets heel bijzonders. Citrusachtige, bloemachtige en houtachtige elementen versmelten met warme accenten en verspreiden pure levenslust - het handelsmerk van de oprichter Franco Moschino.

De kleurrijke en exclusieve flacons zijn opvallend – net als de geurcreaties van de ontwerper. Moschino veroorlooft het zich om op luide wijze en met een stevige portie humor de luxe scene op te schudden. Niet te missen zijn de opvallende flacons zoals bijvoorbeeld in de vorm van een huishoudreiniger.

Moschino hoeft niet "duur" te zijn. Met zijn "cheap and chic" collectie weet het luxemerk te bekoren met fruitige ingrediënten tegen een lage prijs. Maar ook de heren komen met een exclusieve geur van Moschino aan hun trekken. Kruidig en bloemig spelen de herengeuren van Moschino met de moderne mannelijkheid en weten op die manier provocerend boven de massa uit te steken.

Geuren van Moschino zijn uniek – evenals de flacons

Een parfum van Moschino is iets bijzonders. Juist de opvallende flacons trekken nieuwsgierige blikken. De geliefde geur van Moschino Fresh Couture is prikkelend, fris en vrouwelijk tegelijkertijd. In het flacon van een schoonmaakmiddel valt dit parfum van Moschino op in de schappen. Voor wie het graag wat lieflijker wil hebben, is de Toy 2 von Moschino, een oosterse geur met zacht rozenaroma en citrusnuances de juiste keuze. De beertjesflacon is een echte eyecatcher.

Moschino Parfum goedkoop online kopen

Een hip Moschinoparfum zal zeker een eyecatcher zijn in jouw geurverzameling. Op de huid exploderen de afzonderlijke componenten en onderstrepen jouw persoonlijkheid op hun geheel eigen wijze. Geuren van Moschino zijn voor iedereen die onbezorgd van het leven wil genieten en die een stukje Italiaanse levensvreugde in huis wil halen. Bij parfumdreams vind je een grote selectie aan geuren van Moschino tegen lage prijzen.