Festival Season: 20%* korting

Menu

Parfumdreams
MCM 6 Artikel

MCM parfum

Tot op de dag van vandaag staat een geur van MCM symbool voor de luxueuze levensstijl van de rijken en de mooien. Damesgeuren van MCM zijn wereldberoemde en populaire cosmeticaproducten voor it-girls en trendsetters. Het creatieve label met het beroemde logo bestaat al sinds de jaren 1970. In die tijd werd de Beierse hoofdstad München beschouwd als DE hotspot voor beroemdheden. En de vindingrijke oprichter van het bedrijf Michael Cromer bereikte wat elke fabrikant van kostbare damesgeuren wilde - bekende persoonlijkheden uit film, televisie, politiek en zakenwereld kochten zijn creaties. Tot op de dag van vandaag staat een geur uit deze lijn voor dat extra vleugje luxe en lifestyle. Met een geur van MCM toon je smaak en gevoel voor stijl in gelijke mate. Peter Michael Cromer, de oprichter van het luxelabel, leeft niet meer, maar zijn onvergelijkbare producten zijn nog steeds verkrijgbaar.

Exclusieve geuren voor meer in het levenDe damesgeuren van MCM spreken alle zintuigen aan. De luxueus vormgegeven flacons springen al in het oog voordat ze worden geopend. Wie herkent niet het wereldberoemde design met stijlvolle bruine en gouden elementen? Kostbare lederwaren voor jetsetters zijn net zo goed een uitdrukking van een luxueuze levensstijl als de damesgeuren in de exclusieve verpakking. Met een geur van dit onconventionele label kun je perfect laten zien dat je een voorliefde hebt voor iets speciaals. Waardevolle ingrediënten zorgen voor dat extra vleugje verleiding en levensvreugde. Handgeplukte jasmijn, witte muskus, sappige framboos en pure ambrox zijn slechts enkele voorbeelden van een geurlijn die zijn gelijke niet kent. En alle ingrediënten zijn ingekocht met het oog op duurzaamheid. Verwen jezelf met dit vleugje luxe!

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 23-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube