Mega Summer Sale: tot 75%* korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams

Eeltverwijderaar – voor mooie en verzorgde voeten

Wie wordt geplaagd door kloven en eelt, verstopt zijn voeten vaak in dichte sneakers. En dat terwijl het in de zomer heerlijk is om op blote voeten te lopen of in flipflops en makkelijke sandalen over het strand de flaneren. Met een paar simpele hulpmiddelen kun je al mooie voeten tevoorschijn toveren. Met een eeltverwijderaar lukt het om vat te krijgen op hardnekkige kloven op de hielen en andere delen van de voet. Als je maar wist hoe.

Praktische voetverzorging met speels gemak

Vooral elektrische eeltverwijderaars zijn populair. Deze nemen ons vrijwel al het werk uit handen en zijn eenvoudig te bedienen. Maak een keuze uit een van de vele eeltverwijderproducten en bevrijd je voeten van droge huiddeeltjes. De verschillende verzorgingsstappen kunnen eenvoudig worden uitgevoerd:

  • Eeltverwijderaar kopen: Naast puimsteen en eeltvijlen zijn er ook nog de elektronische eeltverwijderaars. Kies het product dat het beste past bij jouw behoefte. Maak gebruik van de handleiding om het verzorgingsproduct succesvol en op de juiste manier te kunnen gebruiken.
  • Eelt zacht maken met een voetenbad: Om de ongewenste eelt snel en efficiënt te kunnen verwijderen, verdient het aanbeveling om gebruik te maken van een voetenbad. Het warme water maakt de huid van de voeten zacht. Geef je voeten een voetbad van 10 tot 20 minuten. Dat ontspant de voeten en bereidt ze voor op de verdere verzorgingsprocedure.
  • Voeten afdrogen: De natte huid kun je al na het bad met een vijl of een stukje puimsteen bewerken. Als je gebruik maakt van een elektrische eeltverwijderaar dan is het daarentegen raadzaam om de voeten eerst kort af te drogen. Zet vervolgens het apparaat op de betrokken plekken. Doet dit voorzichtig en zorgvuldig. Het is niet nodig om de voeten zwaar te belasten of pijn op de koop toe te nemen. Bij bijzonder hardnekkige eeltplekken, kun je de verzorgingsroutine het beste de dagen erna nog eens herhalen.
  • Voetverzorging met een voetencrème afsluiten: Als de eeltbehandeling is afgesloten moet je de laatste resten van de afgestorven huid met stromen warm water afspoelen. Gun de voethuid na afloop nog een zachte massage met een voedende crème. Zo krijgt de huid alle belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn om te herstellen van de verzorgende behandeling.

Blaren, wrijving en een gebarsten en droge huid kunnen leiden tot een versterkte eeltvorming leiden. Als het eelt onbehandeld blijft, dan ontwikkelt zich al snel een lelijk huidbeeld. Er kunnen zich ook pijnlijke barsten vormen. Dat is niet nodig als de voeten regelmatig uitgebreid worden verzorgd.

Een goede verzorgingsroutine is de ideale manier om eeltvorming te voorkomen

Ook al ziet eelt er optisch niet mooi uit: het eelt moet niet met bruut geweld in een ruk van de voeten worden verwijderd. Het is beter om de voeten voorzichtig te verzorgen met een eeltverwijderaar. In het ideale geval krijgen de voeten na elke bad- of douchebeurt wat aandacht. Hun dankbaarheid tonen ze met een zachte huid en een mooi uiterlijk.

Elektrische eeltverwijderaars zijn erg populair. Ze werken op stroom of batterijen. Het roloppervlak glijdt over de rauwe huidplekken en voert de aangedane huidcellen af. Rollers met fijne en grove korrels zorgen daarbij voor comfort en kunnen worden aangepast aan de persoonlijke verzorgingsbehoefte. Makkelijker kan eeltverwijdering niet zijn.

Eeltverwijderaar voor thuis kopen bij parfumdreams

Of het nu gaat om de klassieke puimsteen, een handige vijl of de elektrische eeltverwijderaar: Elk product zorgt voor zijdezachte voeten. Op parfumdreams zijn veel verschillende producten beschikbaar die leiden tot het gewenste doel. Maakt het de voeten mogelijk om zich van hun beste kant te laten zien en maak gebruik eeltverwijderaar. Het resultaat is niet alleen verrassend, maar zorgt ook voor elegante en gladde voeten.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 15-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube