Voor droge huid

99 Artikel
467
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Gezichtsverzorging voor de droge huid - intensieve hydratatie en verzorging

Het is strak, ziet er schilferig uit en jeukt soms zelfs: veel mensen kennen het probleem van de droge huid maar al te goed. Bepaalde factoren kunnen de toestand van je huid beïnvloeden. Naast voeding en leefstijl speelt ook de tijd van het jaar een rol. Vooral in de winter hebben veel mensen last van een droge huid. De afwisseling van koude en warme temperaturen en droge verwarmingslucht maakt het zelfs voor gezonde huid heel lastig. Maar wat kun je doen om je huid er weer soepel uit te laten zien? Met de juiste verzorging voor de droge huid krijgt je huid voldoende vocht en laat je deze er weer egaal en ontspannen uitzien.

De juiste gezichtsverzorging voor de droge huid - het hangt allemaal af van de routine

Om je droge huid weer te laten stralen, moet je een verzorgingsroutine opstellen die nauwkeurig is afgestemd op je huidtype. Maar maak je geen zorgen - je hebt niet veel producten nodig om een ​​zeer effectieve huidverzorgingsroutine samen te stellen:

  • peeling voor de droge huid: de basis van een verzorgingsroutine voor de droge huid is een effectieve peeling, omdat dode huidcellen de teint vaal doen lijken. Chemische peelings zijn bijzonder zacht voor de gezichtshuid. Ze verwijderen 's nachts dode huidcellen en maken je huid fluweelzacht. Bijzonder populaire ingrediënten zijn glycolzuur, salicylzuur en melkzuur. Als je huid het goed verdraagt, kun je chemische peelings dagelijks gebruiken. Je kunt het beste de eerste keer goed testen hoe je huid op het product reageert.
  • serum voor droge huid: een droge huid heeft sterk geconcentreerd vocht nodig. Een serum voor de droge huid zit boordevol verzorgende ingrediënten. Hyaluronzuur is een bijzonder populair ingrediënt. Het is een natuurlijk onderdeel van de huidcellen en is extreem goed in het vasthouden van vocht. Hier wordt dus niet alleen vocht toegevoerd. Serums met hyaluronzuur helpen de huid om vochtverlies te voorkomen - dat is precies wat een gezichtsverzorging voor droge huid nodig heeft.
  • Gezichtsolie voor droge huid: om het vocht dat het serum aan de huid levert vast te houden, moet je als afsluiting van de verzorgingsroutine een gezichtsolie gebruiken. Deze dunne olielaag heeft twee voordelen: Ten eerste voorkomt ze dat de huidcellen vocht verliezen. Ten tweede maakt de olie de bovenste huidlaag soepel en geeft de droge huid weer een mooie glans. Om gezichtsolie uit te breiden kan het worden gemengd met gezichtscrème - perfect voor dagen waarop de huid een extra dosis verzorging nodig heeft.
  • Het huidvernieuwingsproces duurt gemiddeld 28 dagen. Geef je huid daarom wat tijd om aan de nieuwe verzorgingsroutine te wennen. Dan word je zeker beloond met een zijdeachtige huid. Nog een voordeel: als je huid veel vocht krijgt toegediend, kunnen droogtelijntjes weer glad worden. Daardoor lijkt je huid jonger en gladder.

    Gezichtsverzorging voor droge huid kopen bij parfumdreams

    Droge huid heeft veel aandacht nodig. Upgrade daarom je huidverzorgingsroutine en geef je droge huid precies wat het nodig heeft. Ontdek bij parfumdreams hoogwaardige verzorging voor droge huid tegen een voordelige prijs – voor een strakke, gelijkmatige en stralende huid.