Givenchy
Damesgeuren Herengeuren
Make-up
Gezichtsverzorging
Bestseller

Givenchy Parfum

609
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Givenchy parfum: adel verplicht

De weelde van blauw bloed valt bij het merk niet te ontkennen en is duidelijk merkbaar bij de verschillende parfums van Givenchy . Graaf Hubert de Givenchy richtte het label in 1952 in Parijs op, nadat hij al had samengewerkt met andere bekende ontwerpers, waaronder Elsa Schiaparelli.

Vanaf het begin heeft de oprichter van het bedrijf naam gemaakt als de ‘Aristocraat van de Mode’. Hij veroverde Parijs met klassieke combinaties van witte blouses en kokerrokken. Audrey Hepburn draagt een zwart jurk van Givenchy in de bekende film Breakfast at Tiffany's.

De kennismaking van Graaf Givenchy's met de Hollywood-actrice bezorgde de jonge modeontwerper zijn internationale doorbraak en maakte van Audrey Hepburn een stijlicoon. Samen creëerden ze de stijl van Givenchy, die ook het handelsmerk werd voor het Givenchy parfum: de perfecte combinatie van Amerikaanse glamour en Franse elegantie.

Givenchy parfum – meer dan 60 jaar in dienst van de schoonheid

Parfums van Givenchy betoveren door de flair van haute couture en laten je dromen van dolce vita en eindeloze luxe. Een gedurfde stijl is kenmerkend van dit modehuis, dat al sinds 1957 onvergetelijke parfums creëert en over de hele wereld verkoopt. Dit maakt Givenchy een van de pioniers van de parfumwereld. De ontwerpers van Givenchy weten hoe ze in parfums elegantie moeten combineren met een unieke stijl. Dat blijkt al uit de flacons, die als kunstwerken van kristal en glas de badkamer sieren.

De volgende parfums van Givenchy zijn bijzonder populair:

  • Gentleman Givenchy: Het herenparfum van Givenchy belichaamt de even eigenzinnige als stijlvolle elegantie waar het luxe label bekend om staat. Mannelijke aroma's in de topnoot zoals peper gaan over in bloemige noten van iris en lavendel alvorens te eindigen met patchouli, vanille en tolubalsem. De interessante combinatie van bloemige geuren met mannelijke aroma’s symboliseert de verschillende aspecten van mannelijke aanwezigheid; het perfecte Givenchy parfum voor de moderne man.
  • Givenchy L’Interdit: De naam van dit damesparfum van Givenchy klinkt eigenlijk heel onschuldig. L’Interdit betekent echter taboe. Sensuele obsessies vormden de inspiratie voor deze intense bloemengeur, gepresenteerd in een rode flacon. Gember, bloedsinaasappel en pimentblaadjes vormen de topnoot van dit temperamentvolle parfum, die overgaat in weelderige jasmijn en krachtige tuberoos. Voor een uitgesproken karakter zorgt tevens de houtachtige, rokerige basisnoot van patchouli, vetiver en sandelhout.
  • Givenchy New Irrésistible: Dit parfum bezit een unieke originaliteit. Het begint met een geweldige topnoot die een vuurwerk van verschillende aroma's ontketent. De sensuele tonen van beemdkroon, muskus, groot kaasjeskruid en peer vloeien over in het bloemige boeket van iris en roos. Dit geurpalet wordt vervolgens afgesloten met een basisnoot van muskus en cederhout.

Natuurlijk biedt parfumdreams een groot assortiment aan parfums van Givenchy . De parfums zijn verkrijgbaar in verschillende groottes tegen ongelooflijk lage prijzen, waardoor ze voor iedereen betaalbaar zijn.

Koop Givenchy eau de parfum en eau de toilette voor een gunstige prijs

De Givenchy-stijl staat naast elegante silhouetten ook voor felle kleuren, luxueuze bloemmotieven en oversized hoeden. In plaats van franje en versieringen domineert een onmiskenbare elegantie dit merk, wat je ook terugziet bij de eigenzinnige parfums. Parfumdreams biedt een groot assortiment aan cosmetica en parfums van Givenchy, voor vriendelijke prijzen.