-22%* 👑 tijdens onze King Days: profiteer nu van feestelijke kortingen

Menu

Parfumdreams

Scheergel voor mannen

12 Artikel

Scheergel voor mannen – milde verzorging voor de gevoelige huid na het scheren

Wie van een gladde huid houdt, moet zich regelmatig scheren. Maar met name in het gezicht is de mannenhuid zeer gevoelig. Om baardstoppels voorzichtig maar toch goed te verwijderen, heb je daarom meer nodig dan alleen een scheermes. Scheergel voor mannen vergemakkelijkt het natscheren en zorgt voor een gladde huid op je kin, bovenlip en wangen.

Stap voor stap naar een goed scheerresultaat met scheergel

Wie graag een gelijkmatige, prettig aanvoelende huid wil hebben zonder die vervelende baardstoppels, kan bij het scheren het best scheergel voor mannen gebruiken. Door zijn structuur kan het product gericht op de huid worden aangebracht en dan gemakkelijk met de vingers worden verdeeld. Zo kun je zelfs moeilijk bereikbare plekjes op je neus, kin, wangen en oren gemakkelijk bereiken. Om een geïrriteerde huid te voorkomen en je huid voor te bereiden op het scheren, hebben we de volgende nuttige tips voor je:

  • Gezicht voorbereiden: reinig je gezicht met lauwwarm water voor je je gaat scheren. Op die manier kun je overtollig vet, vuil en dode huidcellen verwijderen. Bovendien hydrateert het water je gezichtshaar. De haartjes worden zacht en bieden daardoor minder weerstand bij het scheren.
  • Scheergel aanbrengen: het voordeel van scheergel is dat je de gel uitstekend kunt doseren. Met kleine porties is het heel eenvoudig om de gel gelijkmatig over je gezicht te verdelen. De huid is hierdoor ideaal voorbereid op de scheerbeurt en wordt minder geïrriteerd door je scheermes.
  • Gezicht scheren: nu is het tijd om je scheermes te pakken. Zorg ervoor dat je geen botte mesjes gebruikt. Die irriteren de huid en kunnen scheerbrand veroorzaken. Het samenspel van scheergel en scheermesje gaat stukken beter wanneer je een nieuw mesje gebruikt.
  • Werk met zachte scheerbewegingen: een lichte, niet te sterke druk zorgt ervoor dat het scheren lukt. Werk langzaam en beweeg het scheermes voorzichtig langs de contouren van je gezicht. Spoel de scheerbladen regelmatig af – dat scheert makkelijker. Hoe minder haartjes en product de scheerbladen verstoppen, des te zorgvuldiger het resultaat.
  • Spoel de scheergel van je gezicht: na het scheren dien je de overtollige gel te verwijderen. Daarbij kunnen ook haarrestjes handig worden verwijderd. Wat rest, is een zacht, onweerstaanbaar huidgevoel. Om huidirritaties te voorkomen breng je na het scheren een hydraterend verzorgingsproduct op de droge huid aan.

Het is belangrijk dat je je nooit scheert zonder scheergel of scheerschuim . De huid is dan niet voorbereid en dat kan leiden tot ernstige huidirritatie en wondjes. Gebruik daarom bij het scheren altijd gel of schuim om het scheren zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Met een goede scheergel gaat natscheren bijna als vanzelf

Mannen die zich het liefst klassiek natscheren, doen er goed aan altijd een scheermiddel te gebruiken. Terwijl scheerschuim sterk schuimt en je deels het zicht beneemt op delen die je nog moet scheren, is gel veel eenvoudiger in het gebruik. Je hebt daarvan niet alleen minder nodig, het is ook zacht voor je huid en vergemakkelijkt het scheren.

Toch is het aan te raden de scheergel niet te zuinig over je gezicht te verdelen. Alleen zo kun je je huid optimaal beschermen en je veilig scheren. De huid wordt er aangenaam zacht van en heeft geen last van roodheid, barstjes of wondjes.

Praktische scheergel voor mannen bestellen bij parfumdreams

Voor veel mannen hoort het scheren van de baard bij de dagelijkse verzorging. Na het douchen laat het gezicht zich goed scheren, omdat de huid zachter is geworden en haartjes gemakkelijker kunnen worden verwijderd. Speciaal hiervoor vind je bij parfumdreams hoogwaardige scheergel waarmee het scheren duidelijk prettiger en gemakkelijker gaat. Voor een onweerstaanbaar, verzorgd huidbeeld.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 27-04-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube