American Crew

80
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

American Crew: voor echte mannen

Zoals zo vaak in het leven, ontstond het merk American Crew vanuit een visie. De Amerikaanse stylist David Raccuglia wilde in 1994 een verzorgingslijn voor mannen ontwikkelen die een kwalitatief hoogstaande verzorging combineert met een persoonlijke, stoere styling. Hij was er toen al van overtuigd dat mannen in de toekomst net zoveel waarde zouden hechten aan hun look als vrouwen. Dat legde de basis voor American Crew, een van de succesvolste internationale merken voor mannen.

In het begin was het merk American Crew gespecialiseerd in haarverzorging. Inmiddels is er ook cosmetica en parfum van American Crew verkrijgbaar.

Professionele kappers en stylisten zweren al jaren bij de American Crew haarverzorging. Deze haarverzorging is perfect voor dagelijks gebruik en kan zonder al te veel moeite voor een unieke, mannelijke look zorgen.

American Crew in Nederland: lifestylemerk voor mannen

De beroemde David Raccuglia had zijn eigen kapsalon en kon prominenten als Jack Nicholson, Adrien Brody en Heather Graham tot zijn vaste klanten rekenen. Zijn missie voor American Crew was om de man moderne merkproducten aan te bieden die traditionele technieken met innovatie combineren. Dat bezorgde hem in de VS en intussen ook in heel Europa, waaronder Nederland, veel succes. Alle producten zijn dierproefvrij ontwikkeld en bevatten uitsluitend farmacologisch geteste en natuurlijke bestanddelen en aroma's.

De veelzijdige producten van American Crew

Sinds 2016 behoort parfum ook tot het assortiment van American Crew. Het kruidige en fruitige Win is sinds die tijd een van de geuren die bij parfumdreams trouwe fans heeft. De flacon alleen al laat met het klassieke model in zwart en zilver zien dat deze geur is gemaakt voor mannen. Win is een mannelijke geur die opvallend aanwezig is zonder de omgeving naar de achtergrond te drukken. Het is zoals de naam al zegt: een echte winnaar.

Win van American Crew opent met citrusnoten van mandarijn en bergamot die zich mengen met kruidige nootmuskaat om vervolgens over te gaan naar de schitterende hartnoot met kaneel, komijn en kruidnagels. De basisnoot maakt het aromaprofiel perfect af met amber, patchoeli en vetiver.

Bestel American Crew bij parfumdreams

American Crew stemt de innovatieve producten van het merk speciaal af op de wensen van mannen. Niet alleen de verzorging en styling van het haar krijgen hierbij aandacht, maar ook de huid en baard. Of het nu gaat om haarwax, gezichtsverzorging of parfum, de producten van American Crew bieden tal van opties voor mannen die zelfverzekerd en stijlvol willen overkomen.