Bestseller

Redken

489
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Redken: professionele haarverzorgingsproducten op wetenschappelijke basis

Het merk voor haarverzorgingsproducten Redken houdt rekening met de behoeften van verschillende types haar. Al lange tijd vertrouwen fans van het merk op de jarenlange expertise van het merk als het gaat om haarverzorging. Het merk doet steeds weer inspiratie op in New York City, waar het is gevestigd, en schittert voortdurend met nieuwe producten.

Het merk Redken werd opgericht in 1960. De actrice Paula Kent was ontevreden over bestaande haarverzorgingsproducten en kon veel van de chemicaliën waarmee ze op haar werk regelmatig in aanraking kwam, niet verdragen. Samen met haar stylist Jheri Redding ontwikkelde ze producten die getest waren en goed door de huid werden verdragen, zoals bijvoorbeeld de Redken shampoo, waar het merk zijn bekendheid door heeft gekregen.

De naam Redken is de combinatie van de eerste letters van de achternamen van de twee oprichters. Kappers over de hele wereld vertrouwen op producten van Redken, die al meer dan 60 jaar de haarverzorging naar een hoger niveau hebben getild.

Redken producten: shampoos, conditioners en serums voor ieder type haar

Of het nu om kort of lang haar gaat, dik of dun, golvend haar of kleine krullen - Redken heeft voor elk haar het juiste product in het assortiment. Verschillende productlijnen combineren shampoo, conditioner en haarmasker, in sommige gevallen worden de lijnen uitgebreid met serums, olie of stylingproducten:

  • Redken Frizz Dismiss: met de producten uit deze lijn krijgt krullend haar een intensieve verzorging en wordt daardoor soepel.
  • Redken All Soft: voor een hydraterende werking zorgen de verzorgingsproducten uit de All Soft lijn.
  • Redken Extreme Bleach Recovery: bij geblondeerd haar zorgen deze Redken producten voor exact de juiste verzorging en reguleren het vochtgehalte van het haar dat door het verven het nodige heeft moeten doorstaan.
  • Redken Color Extend Blondage: deze productlijn geeft het haar een frisse, blonde tint - een ongewenste gele gloed verdwijnt.

Redken producten overtuigen door het uitgebreide assortiment: voor elk haartype en elke behoefte vind je hier de juiste verzorgingsproducten.

Waar staat het merk Redken om bekend?

Aangezien Redken voor een wetenschappelijke aanpak heeft gekozen, zijn de haarverzorgingsproducten innovatief en kwalitatief hoogwaardig. Het bedrijf bezit octrooien op meer dan 60 producten en ingrediënten en wordt beschouwd als het toonaangevende merk voor shampoo en andere haarverzorgingsproducten.

De ontwikkeling van haarverzorgingsproducten zoals Redken shampoo moest vanaf het begin voldoen aan strenge criteria. De producten moesten pH-neutraal en op eiwitbasis zijn. Al in de jaren zeventig en tachtig wist Redken haarverzorging op deze manier marktleider te worden, vooral in de VS. Tot op de dag van vandaag worden er hoge eisen aan de producten gesteld. Het merk doet er alles aan om aan deze eisen te voldoen en steeds weer te overtuigen met nieuwe, innovatieve producten.

Koop Redken en zorg voor een moderne hairstyling

De haarverzorgingsproducten van Redken staan voor producten die op professionele en wetenschappelijke basis zijn ontwikkeld. Om Redken te kopen is een onlineshop zoals parfumdreams de beste oplossing: de producten worden comfortabel bij je thuisbezorgd en je kunt op je gemak de juiste huidverzorgingsproducten uitzoeken.