Bestseller

Wella

1496
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Wella: Het synoniem voor verzorgd en gezond haar

Droog en broos haar? Geïrriteerde hoofdhuid? Fijn en slap haar zonder volume? Met haarverzorgingsproducten van Wella behoren deze problemen binnenkort tot de verleden tijd. Wie producten van Wella gebruikt, beleeft een weldadig gevoel dat zijn gelijke niet kent. Mooi en gezond haar. Perfect gestyld en professioneel verzorgd.

Met producten van Wella wordt niet alleen het kapsel van de zelfbewuste vrouw tot een echte blikvanger. Ook voor de moderne man van tegenwoordig heeft het Duitse merk uitgekiende verzorgingsproducten voor haar en baard.

Vanuit Saksen over de hele wereld: de successtory van Wella

Wella staat voor "Passionate Red" – deze kleur werd in de jaren 70 het uithangbord van de Duitse onderneming. En dat terwijl de onderneming in 1970 al op een bijna honderdjarige bedrijfsgeschiedenis terug kon blikken. De Saksische kapper Franz Ströher richtte in het jaar 1880 de onderneming op. De ontwikkeling van haarnetjes voor het bevestigen van pruiken werd gevolgd door totaal nieuwe producten waarmee je permanent golfen in je haar kon creëren.

Terwijl deze zich in de kapsalons in een steeds grotere populariteit mochten verheugen, ontwikkelde de onderneming de eerste draagbare golftang en de eerste haardroger met ingebouwde motor. Daarmee schudde Wella de kapperswereld en maakt het mogelijk om verzorgingsproducten en kappersuitrusting gecombineerd te gebruiken. Nog voor de tweede wereld oorlog verovert "Kolestral" de markt – het eerste balsem dat haren beschermt en verzorgt.

Pioniers op het gebied van kleuren: Wella haarverzorging voor professionals en privépersonen

Vele jaren aan kleuronderzoek. De eerste semi permanente kleur. Illumina Color. En velen tientallen jaren van verdere ontwikkeling van het belangrijkste Wella product: Koleston. Wella staat voor innovatie en vooruitgang. Pioniers op het gebied van haarverzorging. Continu worden de producten verder ontwikkeld en verbeterd. Processen die vandaag de dag niet meer weg te denken zijn in de kapsalons danken we aan de vooruitziende blik van dit concern. Hiertoe behoren onder andere ook het kleuren en lichter maken van haren, professionele styling en nog veel meer.

Vandaag de dag zijn de producten al lang niet meer alleen bij de kapper verkrijgbaar. Al vanaf de jaren 70 zijn de Wella Professionals producten verkrijgbaar in de detailhandel en hebben sindsdien ook op stormachtige wijze de verzorgingsroutine van veel vrouwen en mannen thuis weten te veroveren.

Het totaalpakket: Verzorgingsproducten voor elk haartype

Sterk en krachtig haar. Verzorgd en goed gestyld. Het kapsel springt direct in het oog bij elke ontmoeting met andere mensen. Met producten van Wella zit je haar altijd goed. Deze haarverzorging laat niets aan het toeval over. Deze staat voor de beste resultaten, is verdraagzaam en ontziet de hoofdhuid en het haar. Haarverzorgingsproducten van Wella is verkrijgbaar in diverse productlijnen voor veeleisend haar. Bij parfumdreams ontdekken onze klanten shampoos en conditioners, haarmaskers, oliën en serums. Er is nauwelijks een doel dat je met Wella niet kunt bereiken.

Professionele producten rondom haarstyling, zoals haargels, en wachsen, schuimverstevigers, stylingsprays en nog veel meer maken het assortiment compleet, evenals kleurresultaten met permanente of semi- of demipermanente haarkleur. Zowel professionals als consumenten ontdekken hier ook specialere producten voor het lichter maken van het haar, het tegengaan van grijs haar of glossing.

Haarverzorging van Wella bestellen: nu bij parfumdreams

Of je nu je hoofdhuid wilt ontzien, roos aan wilt pakken, weerbarstig haar wilt temmen of juist volume wilt geven – met de verzorgende producten van Wella hebben zowel dames als heren de juiste partner aan hun zijde. Wellnessmoment cadeau doen? Betoverende geschenkensets en hoogwaardige verzorgingsproducten van Wella kunnen onze klanten online bestellen bij parfumdreams tegen een gunstige prijs.