Herenparfum

1436 Artikel
12580
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Herenparfum: mannelijk, pittig & sterk - of toch liever bloemig en fris

Fris en gemotiveerd de dag beginnen? Of toch liever sensueel en erotisch? Met het juiste herenparfum kun je elke situatie benadrukken. Of het nu pittig, sterk, rokerig of prikkelend fruitig is: de moderne man heeft tegenwoordig een ruime keuze en vindt bij parfumdreams voor elke situatie de juiste geur.

Een stijlvol parfum voor heren hoeft niet duur te zijn. Voordelig en toch zeer mannelijk: parfumdreams verbindt deze criteria met elkaar. Een populaire selectie aan bekende parfummerken tegen aantrekkelijke prijzen.

Vind het juiste herenparfum - makkelijk & voordelig

Of het nu een dag op kantoor is, een etentje met familie, of een date - er is een geur voor iedere gelegenheid. Een aangenaam herenparfum benadrukt niet alleen de eigen geur, maar is ook een symbool. Het dringt zich niet op, maar vormt zich precies naar de drager. En wekt zo emoties op bij anderen. Het juiste herenparfum onderstreept het karakter van een man en ontplooit zich ook nog uren na het aanbrengen op de huid.

Kies daarom voor een geur die bij je past. De keuze bij parfumdreams is groot: van ongedwongen en casual tot mannelijk en opvallend, voor elke stemming en situatie is er een bijpassend en harmonieus herenparfum. De verscheidenheid aan producten vervult alle geurwensen.

Expressieve herenparfums voor iedere gelegenheid

Steeds meer mannen stellen een afwisselend repertoire aan geuren in hun badkamerkastje samen: van klassiek of kruidig tot bijna bloemige geuren, er is voor elke stemming het juiste parfum. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bekende producenten deze wensen vervullen en herenparfums voor elk type en elke gelegenheid maken.

Ook aroma’s die vroeger als vrouwelijk werden beschouwd hebben inmiddels hun weg gevonden naar de herengeuren . En terecht. Vanille, lichte citrusnoten en bloemige nuances benadrukken de nieuwe mannelijkheid.

Wat zijn de kenmerken van herenparfums?

  • Herenparfums voor elke dag bevatten vaak pittige citrusnoten. Vaak zijn er ook geurnoten van sandelhout en ceder te vinden.
  • ’s Avonds mag het ook best wat krachtiger zijn. Oriëntaalse noten van muskus en hars maken een herengeur intensief en mannelijk.
  • Perfecte allrounders combineren een mix van noten van pittige en frisse citrusvruchten met een vleugje houtige ingrediënten.
  • Tijdloze klassiekers die de kenmerkende mannelijke lucht belichamen bevatten vaak pittige aroma’s van tabak , kruidige houtnoten en sterk leer.
  • Moderne geurcomposities bevatten nuances vanvanille en zijn niet vies van bloemige elementen.

De mannelijkheid wordt op die manier niet alleen versterkt door pittige geuren. Het is eerder een samenspel van de verschillende nuances die elk type man vakkundig onderstrepen en in scène zetten.

Klassieke en moderne herenparfums online kopen

Benadruk je bijzondere karakter met een herenparfum dat niet op de voorgrond staat en toch de aandacht trekt. Online zoeken, vinden, kopen: bij parfumdreams vind je een grote selectie klassieke, moderne en nieuwe herenparfums. Tegen een redelijke, voordelige prijs.

De filteropties bij parfumdreams en verschillende zoekcriteria maken het bijzonder eenvoudig om het juiste parfum te vinden. Kiezen, bestellen en laten leveren. Zo makkelijk kom je aan je nieuwe herenparfum waarmee jij en je mannelijkheid in de schijnwerpers komen te staan.

Häufig gestellte Fragen

Is er een verschil tussen mannen parfum en vrouwen parfum?

Een goed parfum wordt opgebouwd uit 3 verschillende geuronderdelen; de topnoot, de hartnoot en de basisnoot. De basisnoot bij een vrouwenparfum is meestal fris en bloemig terwijl deze bij een mannen parfum vaak wat zwaarder en kruidiger is.

Wat is het verschil tussen parfum voor een man, eau de toilette en after-shave?

Het verschil zit in de geurconcentratie, verantwoordelijk voor hoe lang een geur blijft hangen. Parfum heeft de sterkste concentratie geurstoffen (20% - 40%) en after-shave heeft gemiddeld maar 2 - 3% aan parfum en blijft maximaal 2 uur hangen.

Welke parfum geur past bij welke man?

Dat is een kwestie van smaak! Dus gewoon af en toe wat neuws proberen! Wanneer je nu een bestelling bij parfumdreams plaatst ontvang je gratis proefmonsters van andere geuren!