Mega Summer Sale: tot **75%*** korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams

Lichaamsverzorgingssets

10 Artikel

Lichaamsverzorgingssets zijn altijd goed om iemand mee te verrassen

Waarom verwensets voor dames een populair cadeau zijn? Aan de ene kant getuigen ze van goede smaak en zijn ze creatiever dan bloemen of chocolade. Aan de andere kant laten ze zien dat iemand echt heeft nagedacht over wat de persoon die het cadeau ontvangt graag wil. Want voor een douchegel met de lievelingsgeur of een speciaal product uit de favoriete cosmeticalijn moet je degene die het cadeau krijgt wel wat beter kennen.

Verwensets voor dames – dit zit erin

Weldadige verzorging, heerlijkegeuren en een streling van de zintuigen: iedereen die een lichaamverzorgingsset koopt, weet meteen dat hij of zij goed zit. De keuze van de juiste producten is even essentieel als de prijs. Goedkope sets hoeven niet per se minder goed te zijn. Ze bieden gewoon minder inhoud dan hun dure tegenhangers. De volgende lichaamsverzorgingssets zijn echte klassiekers:

  • Douchegel + bodylotion: de evergreen voor vele gelegenheden. Van laag tot hoog geprijsd, alle variaties staan garant voor een geslaagde verrassing.
  • Badsets: alles wat je nodig hebt voor een fijn schuimbad. Vaak inclusief een massagehandschoen of badborstel. Het is natuurlijk wel handig dat degene die het cadeau krijgt ook een badkuip heeft.
  • Douchesets: heerlijk ontspannen onder de warme waterstraal. Verzorgend schuim of verwennende olie zorgen voor een soepele huid en laten je wegdromen – mét je favoriete geur.
  • Zeepsets: voor puristen en zij die waarde hechten aan natuurlijkheid.
  • Verwensets: voor de spa in je eigen badkamer. Met massageolie of badparels, bodypeeling of luffa's.

De absolute favoriet onder de lichaamverzorgingssets is nog altijd de combinatie van douchegel en bodylotion. Geen wonder, want bijna elke vrouw heeft deze twee producten in huis. Toch is deze variant zeker niet maar wat gewoontjes. Als je voor iets exclusievers gaat, kies dan voor een luxueuze set met zeep, een peeling, scheerschuim of eenbody spray. Zolang de geur goed is en de producten voldoen aan de behoeften van de persoon die ze ontvangt, zit je altijd goed.

Zijn er ook lichaamverzorgingssets voor mannen?

Natuurlijk zijn er ook lichaamverzorgingssets speciaal voor mannen. Naast de klassieke douchegel en scheerlotion, zijn er ook speciale lijnen voor de droge huid, na de training of voor hair & body. Scheersets zijn ook helemaal trendy en mogen in geen enkele badkamer ontbreken. Want wie vindt een verzorgd uiterlijk en een lekker geurtje niet aantrekkelijk?

Lichaamverzorgingssets kopen bij parfumdreams

Verwen jezelf of je dierbaren. In onze webshop ontdek je stijlvolle verwensets voor alle wensen en behoeften. Of het nu gaat om een gevoelige huid, je behoefte hebt aan ontspanning of gewoon een persoonlijk genietmoment: het verzorgen van je lichaam is als een wellnessbehandeling voor tussendoor.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 17-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube