Foundation

205 Artikel
9723
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Foundation voor een egale huid

Puistjes, acnelittekens, adertjes en roodheid in het gezicht zijn de normaalste zaak van de wereld. Hoe goed je je huid ook verzorgt met producten: de uitstraling van je huid wordt nog door veel meer dingen beïnvloed, zoals je genen, voeding en de invloeden van buitenaf. Een foundation werkt daarom perfect om je huid er egaler uit te laten zien. Onregelmatigheden in je teint worden weggewerkt en je gezicht ziet er daardoor helderder en stralender uit. Ook een luxe oogmake-up komt veel beter tot zijn recht als de huid van het gezicht er egaler uitziet..

Foundations met verschillende finishes

Om de beste foundation te vinden, moet je weten wat voor huidtype je hebt en wat je persoonlijke voorkeuren zijn:

  • Matte foundations: ze hebben een poederige finish en komen bij een vette huid zeer van pas. De foundation helpt om een ongewenste glans in het gezicht te voorkomen en oogt in combinatie met een bijpassend gezichtspoeder heel lang mat.
  • Glowy foundations: deze foundations laten de huid stralen. Vaak bevatten ze hydraterende bestanddelen die de huid de hele dag lang verzorgen. Deze foundations zijn daarom zeer goed geschikt voor de droge huid, omdat de verzorgende finish de droge plekken zeer goed verbergt.
  • Zijdematte foundations: de foundations met een zijdeachtige finish zijn een goede combi van een matte en glowy foundation – niet te mat en niet te glanzend. Ze ogen daardoor heel natuurlijk en zijn voor elk huidtype geschikt.

Foundations met een verschillende dekkracht

Geheel naar eigen smaak kun je gaan voor een foundation met een lage of een hoge dekkracht. Vaak wordt voor een everyday look een foundation met een lage dekkracht gekozen. Deze verbergt onregelmatigheden slechts minimaal en zorgt dat de structuur van je huid heel natuurlijk oogt.

Foundations met een hoge dekkracht zijn heel geschikt voor een opvallende look. Met een egale huid komt de look prachtig tot zijn recht. Bij het aanbrengen van foundation moet je altijd met een kleine hoeveelheid beginnen. Je kunt beter meer dunne laagjes aanbrengen dan meteen te veel te gebruiken. Dan loop je namelijk het risico dat je make-up er 'cakey' uitziet.

Bovendien kun je met diverse accessoires beïnvloeden hoe dekkend je foundation is. Een make-up spons zorgt voor een zeer natuurlijke look. Met een foundationkwast kun je een zeer hoge dekkracht bereiken.

Koop foundations bij parfumdreams

Ontdek het enorme assortiment foundations van parfumdreams. Of je nu liever van een natuurlijke of een sterk dekkende finish houdt, je komt hier zeker aan je trekken. Probeer foundations van luxe merken of drogisterijmerken uit en ontdek je nieuwe favorieten – natuurlijk altijd tegen een voordelige prijs.