Mega Summer Sale: tot **75%*** korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams

Cadeauvouchers

om af te drukken en cadeau te doen

1 Kies je design
2 Bepaal een bedrag
Voer voor de cadeaubon een waarde tussen 0 € en 500 €,– in.
PayPalKlarna-factuurMasterCardVisa

Zo werkt het

Bestellen
Voucher in de shop bestellen
Downloaden
Voucher (PDF) via e-mail ontvangen
Afdrukken
Voucher thuis afdrukken
Cadeau doen
Vouwen en persoonlijk cadeau doen
Schenk vreugde!

Je houdt zelf erg van parfum en vindt dat ook altijd een leuk cadeau voor een goede vriend(in) of ook een collega? De wereld van parfums wordt zelfs nog mooier als je de ontvanger de vrije keuze laat om zelf een geur te kiezen. Bij parfums hangt namelijk veel af van iemands persoonlijke smaak. Een cadeaubon is dan de ideale oplossing. Met deze service van parfumdreams zorg je dat het cadeau altijd bij de ontvanger in de smaak valt en heb je de vrije keuze uit verschillende prijscategorieën.

Een persoonlijk geschenk: Parfum

Vaak is een cadeaubon van 10 euro al voldoende als je alleen op zoek bent naar een kleine attentie. De bon zal met veel plezier worden ingewisseld en zo ben je er zeker van dat je cadeau een schot in de roos is. Als je een hele goede vriend of je beste vriendin een lekker geurtje wilt geven, is een cadeaubon van meer dan 25 of 50 euro een passend teken van je affectie en waardering. Zo wordt het geven van een parfum echt leuk. Als je zelf kiest en de plank misslaat, wordt het ook zo ongemakkelijk als de geur ongebruikt staat de niksen.

Productinformatie
Naam
Cadeaubon,
Lijn
Parfumdreams
Productlijn
Accessoires
U houdt zelf van parfum en bent van mening dat het altijd een goed cadeau is voor vrienden of collega's? De wereld van parfum wordt nog mooier als u de ontvangers zelf laat beslissen aan welke geur ze de voorkeur geven. Het juiste parfum is nu eenmaal een kwestie van persoonlijke smaak. Dan is de ideale oplossing een cadeaubon. Met deze service van parfumdreams speelt u het altijd op zeker en de ontvanger heeft de vrije keus.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 17-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube