KMS Haarproducten

87
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

KMS: producten voor alle haartypen

In 1976 richtten Gary Smith, Dick Kornfield en Jamey Mazzotta het merk KMS op in Redding in de Amerikaanse staat Californië. Mazotta was biochemicus en het was zijn passie om innovatieve mengsels te maken met hoogwaardige bestanddelen. Onder zijn microscoop onderzocht hij de bijzondere werking daarvan op het haar en van meet af aan was al overduidelijk hoe effectief de haarproducten van KMS zijn. Het destijds nog jonge merk ontwikkelde zich al snel tot een pionier in de haarverzorging, die zowel mannen als vrouwen overtuigt met zijn buitengewoon effectieve producten.

KMS-producten met beproefde TRIfinity-technology

KMS biedt een grote keuze aan shampoos, verzorgings- en stylingproducten, die geheel naar wens kunnen worden gecombineerd. Dat is te danken aan de zogeheten TRIfinity-technology, waarmee uit iedere haarstijl het beste kan worden gehaald. Het innovatieve 3-stappensysteem is gebaseerd op een door KMS ontwikkeld systeemprincipe en bestaat uit:

  • START-producten met AHA-Structure Complex, die de haarstructuur verbeteren en ervoor zorgen dat de STYLE-producten beter hechten.
  • STYLE-producten met innovatieve Shaping Blends, die voorzien in de specifieke behoeften bij het stylen van haar met verschillende structuren.
  • FINISH-producten met Flexible-Sealing-Compounds, die het effect van de STYLE-producten verlengen, het haar beschermen tegen vocht en ervoor zorgen dat de look tot 3 dagen mooi blijft.

KMS producten zijn geïnspireerd op trendy looks die de producenten overal ter wereld ontdekken. Dat kan op de catwalk zijn, maar ook op straat. De eenvoudige indeling in START, STYLE en FINISH maakt de keuze heel eenvoudig. Dankzij de hoogwaardige bestanddelen, die perfect op elkaar zijn afgestemd, zijn ze uiterst effectief en perfectioneren ze ieder kapsel.

KMS haarproducten voor verschillende behoeften

KMS is de ideale partner voor mooi, verzorgd haar. De innovatieve, zeer effectieve KMS producten zijn geschikt voor verschillende behoeften. Of het nu gaat om roos, gespleten punten, pluizend, frizzy haar, droog haar of futloze krullen, voor vrijwel ieder haarprobleem heeft deze haarspecialist een oplossing. Het merk biedt shampoos, conditioners en stylingproducten met moderne bestanddelen die aan de hoogste eisen voldoen.

Veel producten van KMS zoals droogshampoo, molding paste en leave-in conditioner maken al jarenlang deel uit van het assortiment. Daar kwamen trendproducten bij, zoals tijdelijke kleurspray, waarmee je kunt experimenteren met verschillende kleuren haar zonder dat je eraan vast zit, en een vaste shampoo zonder plastic verpakking. De volgende series zijn erg populair:

  • KMS Addvolume: deze productlijn is perfect afgestemd op de behoeften van fijn haar. Het samenspel van de individuele producten geeft het haar meer volume en body en vormt een betrouwbare basis voor een look die lang houdt.
  • KMS Colorvitality: gekleurd haar heeft speciale behoeften. KMS draagt eraan bij dat de kleur heel lang stralend mooi blijft. Ook voor geblondeerd haar biedt deze productlijn speciale verzorging die de kleur laat stralen.
  • KMS Hairplay: in deze lijn vind je producten zoals haargel, haar paste en haarspray, die ervoor zorgen dat het haar langer in model blijft, zonder het zwaar te maken. De texturen zijn zo licht dat je haar natuurlijk aanvoelt en zorgen er desondanks voor dat het de hele dag goed zit.

Veel productseries bieden ook cadeausets met KMS haarproducten. Ze zijn ideaal voor het wassen, verzorgen en stylen van het haar. Ze bevatten shampoo, leave-in conditioner en haarspray. De producten zijn perfect op elkaar afgestemd. Ze zijn verpakt in een stijlvol toilettasje en zijn daardoor ideaal voor mee op reis, om uit te proberen of als cadeautje.

Koop voordelig producten van KMS bij parfumdreams

Met de professionele reinigings-, verzorgings- en stylingproducten van KMS wordt droomhaar werkelijkheid. Bij parfumdreams heb je keuze uit een breed palet aan KMS-haarproducten voor ieder haartype en ieder haarprobleem. Ze verbeteren de haarstructuur, brengen het haar in model en geven je haar de perfecte finishing touch.