Bestseller

JOOP!

621
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

JOOP! Parfums: masculiene en feminiene parfums met een bijzonder karakter

JOOP! Al meer dan 40 jaar staat deze naam voor chique mode die in het dagelijks leven gedragen kan worden en voor zeer bijzondere parfums die je altijd bij blijven. Door de verleidelijke en opwindende noten van de JOOP! parfums zijn zowel vrouwen als mannen er helemaal weg van; al je zintuigen worden geprikkeld.

De grote wereld van Joop parfums

Het succes van JOOP! parfum begon met het parfum Le Bain. Het parfum voor vrouwen en mannen is tot op de dag van vandaag een succes en wordt door vele liefhebbers bejubeld. In de daarop volgende jaren konden fans van de ontwerper talrijke JOOP! parfums kopen, die allemaal iets bijzonders hadden en tegelijkertijd voor een exclusieve geurbeleving zorgden.

Koop JOOP! parfum: dames- en herenparfums met een cultstatus

Onder de damesparfums van van JOOP! bevinden zich talrijke klassiekers die tot op de dag van vandaag populair zijn. Ze staan voor vrouwelijkheid en bekoren door mysterieuze en exotische noten. Er is bij JOOP! herenparfums een bijzonder groot aanbod. Voor iedereen is er een passend parfum, zoals:

  • JOOP! WOW!: dit nog jonge parfum van JOOP! is geliefd vanwege zijn masculiene karakter. Het is avant-gardistisch en zorgt voor een elegante, onafhankelijke uitstraling. Het frisse, houtachtige parfum is provocerend en mannelijk en bestaat uit streng geselecteerde ingrediënten zoals kardemom, viooltjes bergamot, tonkaboon en balsem van de zilverspar.
  • JOOP! Homme: kaneel, jasmijn en oranjebloesem, in combinatie met frisse bergamot en houtnoten, resulteren in een ongecompliceerd en gepassioneerd JOOP! parfum.
  • JOOP! Jump: het parfum voor mannen die breken met conventies en gewoon heerlijk non-conformistisch zijn. De combinatie van citrus en grapefruit met wodka als hartnoot en een zoete basisnoot van tonkabonen maakt deze compositie tegelijkertijd masculien en opwindend.

JOOP! Koop online parfum bij parfumdreams

Naast JOOP! parfums ontdekken liefhebbers van geurtjes bij parfumdreams talrijke andere cosmeticaproducten met hun lievelingsgeur, zoals handcrèmes, showergels en deodorants. Ontdek nu online het uitgebreide assortiment van JOOP! parfums en bestel tegen gunstige prijzen.