Juvena

114
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Juvena Parfum, Cosmetica en Gezicht

JUVENA – cosmetica voor premium anti-agingproducten

JUVENA of Switzerland is in 1954 opgericht. Het bedrijf hecht al vanaf het begin grote waarde aan de Zwitserse kwaliteitsstandaard. Hiertoe behoren wetenschappelijk, innovatief onderzoek en een professionele klantenservice. Het assortiment van JUVENA belooft klanten dat ze tot op hogere leeftijd een verzorgde huid met jeugdige uitstraling behouden.

Cosmetica van JUVENA: voor een jeugdige uitstraling

De succesvolle verzorgende anti-agingproducten worden gemaakt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. JUVENA heeft meerdere verzorgingslijnen die op diverse eisen inspelen. Ze omvatten gezichts- en lichaamsverzorging, zonnebrand en een gezichtsverzorging voor mannen. Nieuwe, innovatieve technologieën zorgen hierbij voor de productie van zeer huidvriendelijke producten.

Gezichtsverzorging van topklasse

Van alle verzorgingslijnen van JUVENA is die voor gezichtsverzorging het meest uitgebreid. Alle gezichtsverzorgingsproducten van JUVENA zijn gebaseerd op de innovatieve SkinNova SC Technology. Ze bieden de stamcellen de benodigde bescherming en stimuleren tegelijkertijd celvernieuwing, waardoor de huid er strakker uitziet.

JUVENA voor complete verzorging

JUVENA vindt het belangrijk dat de verzorging perfect op de gebruiker is afgestemd. Er zijn dan ook speciale verzorgingsproducten voor mannen van JUVENA die perfect inspelen op de behoeften van de mannelijke huid. Zo kunnen ook mannen profiteren van luxe verzorgings- en anti-agingproducten van JUVENA.

Naast gezichtsverzorging biedt JUVENA ook bescherming tegen de zon – de meest betrouwbare wijze om huidveroudering tegen te gaan. Zonlicht is namelijk de vijand van het collageen in onze huid. Bij regelmatig gebruik van zonnebrand voor het gezicht kun je de tekenen van vroegtijdige huidveroudering tegengaan.

Koop JUVENA of Switzerland bij parfumdreams

De anti-agingproducten van JUVENA zijn van premium kwaliteit en zeer effectief. Je kunt ze heel makkelijk met een muisklik bij parfumdreams bestellen. Ontdek het ruime assortiment en stel online meteen je favoriete verzorging samen.