Festival Season: 20%* korting

Menu

Parfumdreams

Make-up kwastenreiniger

7 Artikel

Kwastenreinigers: Grondig schoonmaken van je make-upkwasten

Als je de perfecte poederkwast hebt gevonden, wil je er graag zuinig op zijn. Om ervoor te zorgen dat je er lang plezier van hebt, moet je hem regelmatig schoonmaken. Met een kwalitatief goede kwastenreiniger ben je goed uitgerust om vuil en bacteriën van je kwast te verwijderen en tegelijkertijd deze te verzorgen.

De beste make-up kwastenreinigers

De fijne haren van de kwast worden door vloeibare make-up, poederachtige oogschaduw of crème-achtige rouge dagelijks belast. Hierdoor blijven kwasten niet vrij van kiemen en vuil. Grove achterblijfselen van make-up kun je het beste dagelijks verwijderen met een cosmeticadoek of wattenschijfje.

Het verdient aanbeveling om wekelijks grondig te reinigen met een geschikte kwastenreiniger. Hiervoor zijn er verschillende producten die helpen bij het reinigen van je kwast en bacteriën te verwijderen.

Shampoo en zeep als kwastenreiniger?

Het is niet aan te raden om gebruik te maken van traditionele zeep of shampoo voor de reiniging van de kwast. De fijne haren van kwasten van echt haar, maar ook synthetische kwastharen zijn van een andere samenstelling dan het menselijke haar, hetgeen alleen al om deze reden speciale verzorging verdient. Bij parfumdreams vind je een goede keuze aan de meest uiteenlopende kwastenreinigers:

  • Kwastzeep behoort tot de klassiekers en reinigt op voorzichtige wijze de kop van de kwast. Hoogwaardige bestanddelen zorgen voor soepelheid en elasticiteit van de haren van de kwast.
  • Kwastshampoos verwijderen eveneens op voorzichtige wijze vuil en overblijfselen van make-up uit de make-upkwast. Tegelijkertijd verzorgt het de kwastharen met werkzame stoffen die bijdragen aan een lange levensduur.
  • Kwastspray is handig voor tussendoor en onderweg. Sproei eenvoudigweg de reinigingsspray op de kop van de kwast en laat het kort inwerken. Vervolgens kun je de resten met een cosmeticadoek afnemen. De meeste sprays desinfecteren tegelijkertijd.
  • Cleansing pads ondersteunen de traditionele reiniging met een gestructureerd oppervlak van siliconen. De kwasten kunnen zonder vervormingen op de pad drogen.

Eenvoudig gebruik van kwastenreinigers

Het gebruik van kwastenreinigers is eenvoudig. Om te beginnen verwijder je de grove make-upresten met een doek. Breng nu de reinigen aan op je kwast en masseer het lichtjes in. Let erop dat er niet teveel reiniger tussen steel en oppervlak terechtkomt omdat deze eventueel de kleefstof kan oplossen.

Spoel de kop van de kwast af met lauwwarm water en houdt daarbij de kwast naar beneden. Droog de kwast zachtjes af en laat hem dan aan de lucht drogen.

Make-upkwastenreinigers bij parfumdreams ontdekken

Een schoonmaakroutine voor je beauty-accessoires houdt niet alleen je make-upkwasten schoon en zuiver. Het verlengt ook de levensduur van de natuurlijke of synthetische haren van de kwast.

Vind bij parfumdreams jouw nieuwe kwastenreinigers en shop vanaf de bank nog meer producten voor jouw stralende make-up.

Misschien vind je dit ook leuk

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 23-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube