20%* korting op verzorgingsproducten en nog veel meer
Ontdek nu

Menu

Parfumdreams

Nagelverharders – eindelijk hulp bij broze nagels

Heb jij last van splinterende, broze of zachte vingernagels? Dan kan de juiste nagelverharder je helpen om deze eindelijk aan te pakken. Deze versterkt je nagels en maakt ze beter bestand tegen de alledaagse belastingen. Deze zorgt langdurige voor een verzorgd uiterlijk en mag daarom in geen enkele nagelverzorgingsset ontbreken. Er zijn drie varianten:

  • Nagelverharders met natuurlijke substanties: deze gelden als goed verdraagbaar voor de nagelriem. Hierbij worden calcium en silicium gebruikt. Deze bevatten vrijwel geen chemische toevoegingen.
  • Nagelverharders met formaldehyde: maken de nagel krachtiger, doordat deze de verschillende lagen van de nagel met elkaar verbindt. Deze kan de nagelriem echter wat uitdrogen. Daarom verdient het aanbeveling om nagelolie te gebruiken.
  • Nagelverharders zonder formaldehyde: Acryl of kiezelaarde moeten de nagel krachtiger en stabieler maken tegen invloeden van buitenaf.

Een speciale nagellak voor broze nagels wordt ook wel nail hardener genoemd. Deze zit in een klein flesje met penseel en geeft extra waardevolle vitaminen en mineraalstoffen af. Harsen en cellulose verstevigen de nagel, terwijl hyaluron ze tegelijkertijd voorzien van vocht. Ook collageen of keratine kunnen de structuur van de nagel duurzaam verbeteren.

Zo gebruik je nagelverharder op de juiste manier

Bij elke nagelverharder geldt: Breng het product alleen op een gereinigde vinger op. De nagels moeten vetvrij en vrij zijn van nagellak. Anders kunnen de verstevigende bestanddelen van de nagelverharder hun werking niet ontplooien. Het precieze gebruik hang van het betreffende product af.

De meeste varianten gebruik je als kuur over meer dagen. Daarbij breng je op de eerste dag een dunne laag aan. Op de tweede dag een volgende laag nagelverharder. Op de derde dag verwijder je alles met nagellakremover en breng je weer een nieuwe laag op. Deze procedure herhaal je net zo vaak als wordt aangegeven door de producent. Na enkele dagen zie je al een eerste verbetering.

Sommige nagelverharders kun je ook als onderlak gebruiken. Let in dat geval op de aanwijzingen van de producent. Voor reizen en snelle verzorging tussendoor zijn er ook nagelverharders verkrijgbaar als handige stift.

Zo werkt nagellak voor broze nagels optimaal

Broze nagels kunnen veel oorzaken hebben. Jouw nagels van de buitenkant te verstevigen is een kant van de medaille. Echter helpt de beste nagelverharder weinig als je jouw handen onvoldoende verzorgt. Staan je vingers vaak bloot aan irriterende stoffen? Gebruik voor het wel en wee van je nagels handschoenen en investeer in een verzorgende handcrème.

Bij gevoelige nagels is regelmatige manicure belangrijk. Daarbij is de nagelverharderslechts het toefje slagroom op de taart. Gun je nagelriem voedende oliën en veel vitaminen. Masseer ze regelmatig en bescherm ze voor gebruik van de hardener absoluut met een vette film tegen het uitdrogen.

Nagellak voor broze nagels shoppen bij parfumdreams

Laat je niet langer het leven zuur maken door broze nagels. Bij parfumdreams vind je nagelverhardersdie zorgen voor een verzorgd uiterlijk. Eindelijk weer lange nagels die zijn opgewassen tegen de alledaagse belastingen en er bovendien nog goed uitzien.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 20-05-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes

KlarnaidealVisaMasterCardPayPalAmazon Pay

In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube