Voor gemengde huid

5 Artikel
7
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Huidverzorgingsproducten voor gecombineerde huid online kopen – gladmakende verzorging voor een betere uitstraling

Een glanzende T-zone en droge wangen: Een gecombineerde huid verenigt verschillende behoeftes van de huid. Om hieraan tegemoet te komen is speciale verzorging voor een gecombineerde huid noodzakelijk. De juiste verzorging is namelijk de basis voor een stralende en gelijkmatige teint.

Ontdek de juiste huidverzorging voor een gecombineerde huid

Om precies te zijn gaat het bij de gecombineerde huid om twee verschillende huidtypen, waarvoor een harmonische verzorging nodig is. Een gecombineerde huid herken je vaak aan het feit dat de T-zone, het voorhoofd, de neus en de kin, vettig glanst en neigt naar vervuiling. Wangen en slapen daarentegen zijn droog, hebben fijne poriën en staan af en toe zelfs gespannen.

Een hoogwaardige huidverzorging voor een gecombineerde huid moet tegemoet komen aan de verschillende behoeftes van de afzonderlijke huiddelen – de T-zone matter maken en de wangen en de slapen voorzien van voldoende vocht. Bijzonder geschikt daarvoor zijn gezichtscrèmes voor een gecombineerde huid die worden verrijkt met kamille, groene thee-extract of aarde. Bestanddelen als aloë vera en bruine algen gelden als zeer hydraterend en zijn daarmee bij uitstek geschikt voor de gecombineerde huid.

Met passende gezichtsverzorging voor een egale teint gecombineerde huid verzorgen

Een goede huidverzorging voor de gecombineerde huid Moet zowel de vettige als de drogere delen in het gezicht verzorgen met de juiste bestanddelen. Doordat de gecombineerde huid vaak ook gevoelig kan reageren op afzonderlijke bestanddelen of verzorgingsproducten als geheel, moet je ervoor zorgen dat je huid in zijn algemeenheid niet oververzorgd wordt. Een geschikt huidverzorgingsritueel voor de gecombineerde huid is bijvoorbeeld:

  • Voor de voorzichtige reiniging van de gecombineerde huidis een milde wasgel of een pH-neutrale, hydraterende reinigingsmellk zeer geschikt. In combinatie met lauwwarm water wordt de gezichtshuid op milde wijze ontdaan van vet, overtollige talg en afgestorven huidcellen.
  • Als volgende stap in het beautyritueel voor de gecombineerde huid verdient het aanbeveling om een matterende toner te gebruiken die de gezichtshuid vereffent.
  • Een gezichtscrème voor de gecombineerde huid is in het ideale geval olievrij en irriteert de huid niet nog eens extra. Als alternatief kun je ook nog twee verschillende gezichtscrèmes gebruiken voor de gecombineerde huid: Bijvoorbeeld tea treeolie of salicylzuur voor de vettige T-zone en een hydraterend product voor de wangen en slapen.

In zijn algemeenheid beschikt de huidverzorging voor de gecombineerde huid over een lichte textuur en trekt snel in. Deze geeft voldoende vocht af om de droge gedeeltes van het gezicht te verzorgen zonder de olieachtige plekken te belasten.

Gezichtscrème voor de gecombineerde huid kopen bij parfumdreams

Hoogwaardige huidverzorging voor de gecombineerde huid geeft je huid de aandacht die het nodig heeft en zorgt op milde wijze voor een balans tussen droge en olieachtige gedeeltes. Ontdek in het grote assortiment bij parfumdreams speciale verzorging voor de gecombineerde huid. Bestel je nieuwe beautyproducten direct via onze online shop of als je onderweg bent via de parfumdreamsapp.