Speciaal voor de nazomer en het begin van de herfst geven we je graag enkele tips en mooie kortingen

Hitte, zon, zee en zwembad maken vaak deel uit van een perfecte zomer. Zo intens als we van dit seizoen genieten, zo belastend kan het zijn voor onze huid en haren. Daarom is een juiste verzorging daarvan een absolute must. Wij helpen je graag bij je After Summer Care en vertellen je waar je bij de verzorging van je huid en haar na de zomer vooral op moet letten. Om ervoor te zorgen dat niet alleen je lichaam kan bijkomen van de droge zomermaanden, maar ook je portemonnee, geven we je 20% korting op onze verzorgingsproducten voor huid en haar. Daar heb je geen kortingscode voor nodig. Je kunt dus direct rondkijken in onze shop en je laten inspireren door onze tips voor je After Summer Care.

Onze verzorgingstips voor je haar

 

Het haar bestaat uit meerdere lagen. De buitenste haarlaag beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf, zoals licht en hitte. Deze laag kan in de zomer echter worden beschadigd, waardoor het haar broos, droog en dof wordt. Bovendien wordt onze haarstructuur zwakker naarmate we ouder worden. Daarom is het belangrijk dat we ons haar nadat het een zomer lang aan allerlei invloeden is blootgesteld op de juiste wijze verzorgen. Hydraterende verzorgingsproducten, zoals shampoo en haarmaskers, geven je haar weer het benodigde vocht, waardoor het weer gaat glanzen en soepel aanvoelt.

 

Wella Nutri-Enrich

De Deep Nourishing Conditioner van Wella is een van onze favorieten voor een intensieve, waardevolle hydratatie van het haar. Droog en belast haar wordt door deze conditioner intensief gevoed. Het resultaat: een maximum aan glans en vitaliteit. De innovatieve werkzame stoffen in dit product uit de Nutri Enrich-lijn maken het haar weer glad en bieden dankzij het grote gehalte aan vitamine E betrouwbare bescherming tegen nieuwe beschadiging.
Naar het product

 

Haarolie is een ware redder na de zomer. Hij laat je haar weer glanzen en geeft het weer zijn natuurlijke veerkracht.

Onze tip: gebruik de haarolie als leave-in behandeling en laat hem de hele dag inwerken om je haar extra te voeden en te verzorgen. Daardoor wordt zelfs droog en weerbarstig haar getemd. Let er bij deze methode wel op dat je niet te veel product gebruikt, omdat je haar er anders vet gaat uitzien.

 

Onze favoriete haarolie

Favoriete verzorgingsproducten van Parfumdreams

 

De zomer loopt ten einde en daar is onze huid blij mee. Urenlang zonnebaden, soms wat te veel zon, uv-stralen, chloor, zweet en olie laten hun sporen na op onze huid en belasten haar. Een intensieve verzorging is daarom onmisbaar voor de door de zon beschadigde huid. Het vochtgehalte is daarbij bepalend voor de kwaliteit van de bovenste huidlaag. Daarom is een hydraterende gezichtscrème in je dagelijkse verzorgingsritueel onmisbaar. Effectieve hydraterende verzorgingsproducten, die bijv. hyaluronzuur bevatten, kunnen bovendien het weerstandsvermogen van je huid versterken.

Als expert adviseren we je om na je vakantie meerdere malen per week een hydraterend masker te gebruiken en dit zelfs 's nachts op je huid te laten inwerken. Dit kalmeert de huid, zorgt voor een intensieve hydratatie en biedt in no time verlichting bij een trekkerige en rode huid.

 

Drunk Elephant: Wonderwild Miracle Butter

Wonderwild Miracle Butter van Drunk Elephant is een intensieve hydraterende verzorging, die de droge, gebarsten, geïrriteerde en beschadigde huid onmiddellijk voedt en herstelt. Daarbij ondersteunt de crèmebalsem het natuurlijke zelfherstellende vermogen van de huid. Met een klein beetje van deze hydraterende crème bereik je al veel resultaat bij droge huiddelen van je gezicht of lichaam.
Naar het product

Nog meer hydraterende verzorgingsproducten