OPI

31
3,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Hoogwaardige nagellak van OPI voor trendy styles

OPI wereldwijd marktleider als het aankomt op professionele nagelverzorging. Het merk werd in 1981 opgericht door George Schaeffer in Los Angeles en sindsdien is het geliefd bij sterren en sterretjes die met glanzende lak hun optreden op de rode loper willen perfectioneren. De nagellakken weten te bekoren met haar unieke veelvoud aan kleuren en behoud van glans. Zo blijft de "Infinite-Shine Lacquer"in combinatie met primer en top coat tot 11 dagen zitten.

Modieuze OPI nagellakkleuren met legendaire namen en uitstekende formules

De nagellak van OPI staat beken om zijn moderne kleuren, unieke formules en legendaire namen als: „Lincoln Park After Dark“, „From Dusk til Dune“ of „I’m Really an Actress“. Er is keuze uit meer dan 200 schakeringen, waaronder moderne metallicatinten, verleidelijke roodschakeringen, elegante pastel- en huidkleuren, maar ook dramatisch schreeuwende kleuren. Regelmatig komen er nieuwe collecties bij die zijn geïnspireerd op bekende metropolen en exotische landen. Dankzij de innovatieve Pro Wide Brush kunnen hooggepigmenteerde nagellakken van premiumkwaliteit streepvrij worden aangebracht. Ze zijn splintervrij, duurzaam en zeer rijk.

De nagellakleuren van OPI zijn inmiddels in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Ze beloven betaalbare luxe die vrouwen uit meer dan 100 landen van over de hele wereld zichzelf gunnen om hun nagels mooier te maken. Daarbij concentreert de aanbieder zich niet alleen op een breed palet aan nagellakcollecties in verschillende schakeringen, maar ook op bijpassende accessoires, waaronder base-coat, top-coat, vijlen, nagellakremovers en lotions voor mani- en pedicure.

Nagellakken van OPI opbrengen: Meerdere lagen voor perfecte hechting en aanhoudende glans

De nagellakken van OPI inspireren met opwindende kleurschakeringen die, bij juist gebruik, meerdere dagen blijven zitten. Voor perfecte hechting en een schitterende glans breng je meerdere lagen aan:

  • Stap 1: Start met een dunne laag primer of base coat, die je op de gereinigde en vetvrije nagels aanbrengt. De basislaag verbetert de hechting van de OPI-nagellak en beschermt natuurlijke nagels tegen verkleuringen.
  • Stap 2: Na het drogen breng je twee dunne lagen van de gewenste nagellakkleur op. Laat elke laag goed drogen.
  • Stap 3: Na afloop verzegel je met de top coat het nageloppervlak en geef je de kleur een onweerstaanbare, langdurige glans.

Het 3-stappensysteem met perfect op elkaar afgestemde producten geef je nagels een stralende glans en de langdurige hechting van en een gelmanicure. Nagellakken, primers en topcoats zijn bovendien eenvoudig in het gebruik. Bovendien kunnen ze eenvoudig worden verwijderd.

OPI-nagellak kopen: Overzicht van het assortiment

De "Nail Lacquer Classic" overtuigt met zijn lang aanhoudende, glinsterende finish. Zachte en intense nagellakkleuren van OPI, zijn verkrijgbaar en ze zijn moeiteloos en streepvrij op te brengen dankzij de click-brush in het deksel. De lakken drogen snel en gelijkmatig. In combinatie met de passende topcoat zijn ze splintervrij en weten ze te overtuigen met een goede uitstraling.

Wil je een glanzende nagellak van OPI kopen? De Infinite Shine naggellakken weten te verleiden met hooglanslakken in meer dan 150 kleuren. Het beste van alles? De nagellak blijft in combinatie met primer en topcoating 11 dagen zitten. Alle drie de producten kunnen zonder uvlamp uitharden.

De Nature Strong nagellak combineert natuurlijke ingrediënten met de premium kwaliteit van klassieke OPI-nagellakken. Er zijn 30 hoge pigmenteerde kleuren verkrijgbaar met uitstekende glans die tot wel zeven dagen lang blijven zitten zonder dat ze verbleken. De samenstelling van de lakken is gebaseerd op dierproefvrije, vegane formules op plantaardige basis. Daarbij ziet OPI af van potentieel schadelijke ingrediënten zoals formaldehyde, tolueen, kamfer, parabenen of ftalaten. De duurzame verpakking van gerecycled materiaal ontziet het milieu.

OPI-Nagellack bij parfumdreams bestellen

Bij parfumdreams vind je een grote keuze aan OPI-nagellakkleuren uit de collecties die zijn geïnspireerd op de mooiste plekken ter wereld. De lakken in opwindende schakeringen zijn vrij van splinters en kunnen dankzij de innovatieve kwasten eenvoudig worden opgebracht. In combinatie met primer en topcoating krijgen jouw nagels een langdurige, glanzende kleur voor een perfecte manicure. Kies nu jouw lievelingskleur en overtuig jezelf van de houdbaarheid en het professionele aanbrengen van de nagellakken.