Anastasia Beverly Hills

39
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Anastasia Beverly Hills – luxe make-up uit Californië

Als Anastasia Soare in de jaren negentig vanuit Roemenië naar de VS emigreert, heeft ze geen idee dat ze de Amerikaanse droom gaat vervullen. Ze werkt eerst in een schoonheidssalon, maar merkt al snel dat aan wenkbrauwen veel te weinig aandacht wordt gegeven. Ze ontwikkelt een speciale techniek om wenkbrauwen perfect uit te laten komen en lanceert kort daarna haar eerste lijn met wenkbrauwproducten. Met het oprichten van Anastasia Beverly Hills legt ze vervolgens de basis voor een imposante carrière.

Profiteer van perfecte make-up-producten van Anastasia Beverly Hills

Tegenwoordig is Anastasia Beverly Hills een merk dat wereldwijd bekend is. Het merk is vooral bekend geworden dankzij de innovatieve Anastasia Beverly Hills wenkbrauwproducten. De producten staan niet alleen voor hoge kwaliteit, maar ook voor indrukwekkende resultaten, die lang aanhouden. Naast producten voor wenkbrauwen omvat het assortiment ook oogschaduw, penselen, lippenstiften en vele andere artikelen, die allemaal betoverende resultaten opleveren.

  • Anastasia Beverly Hills oogmake-up: je kunt wenkbrauwen mooi in vorm brengen met een wenkbrauwpotlood en de bekende Dipbrow Pomade. Maar Anastasia heeft ook aan de oogleden gedacht. Naast oogschaduw heeft het merk ook eyeliners, kajal en mascara in het assortiment opgenomen. Elk product beschikt over geweldige eigenschappen om je ogen een prachtige finishing touch te geven.
  • Anastasia Beverly Hills teintproducten: Anastasia laat naast de ogen en wenkbrauwen ook andere delen van het gezicht prachtig uitkomen. Met behulp van cream contour, poeder en highlighter kun je van elk gezicht de mooie delen benadrukken. Met geraffineerd geplaatste accenten zorgt uiteindelijk de hele make-up voor een fascinerende glow.
  • Anastasia Beverly Hills lippenmake-up: ook de lippen worden door het trendy merk niet vergeten. Een heel breed assortiment aan lipgloss en lipstick zorgt voor sensationele resultaten. Je kunt kiezen tussen zachte en krachtige kleuren, zodat je er altijd stijlvol uitziet.
  • Anastasia Beverly Hills penselen: maar zelfs de beste producten kun je alleen op een goede manier op de huid aanbrengen als je geschikte penselen gebruikt. Daarom heeft het cosmeticamerk speciale penselen op de markt gebracht, die ervoor zorgen dat je Anastasia Beverly Hills make-up perfect kan combineren.

Het cosmeticamerk streeft ernaar zijn klanten perfecte beautyresultaten te bieden. De oogschaduw, brow dips en poeders bevatten daarom de beste ingrediënten en verzorgende pigmenten. Een kleine hoeveelheid van het product is voldoende voor een perfect resultaat dat urenlang aanhoudt.

Make-up van Anastasia Beverly Hills zonder een slecht geweten te hebben

Maar niet alleen de kwaliteit van de producten is belangrijk voor Anastasia. Zij is ook zeer begaan met het welzijn van dieren en ziet daarom volledig af van dierproeven. Bovendien zijn de meeste producten veganistisch en wordt er geen gebruik gemaakt van plastic verpakkingen. Anastasia Beverly Hills Deutschland

Voor het befaamde beautymerk is het belangrijk dat alle producten niet alleen glamoureus zijn, maar ook plezierig om te dragen. Met gebruikmaking van de juiste producten creëer je prachtige wenkbrauwen, een gelijkmatige teint, expressieve contouren en betoverende lippen.

Kleine tip: Neem altijd slechts een kleine hoeveelheid van het product op je penseel en klop wat te veel is af. Op deze manier kun je preciezer te werk gaan en voor een natuurlijk en mooi resultaat zorgen.

Koop producten van Anastasia Beverly Hills bij parfumdreams tegen gunstige prijzen

Perfect gevormde wenkbrauwen hoeven niet langer een utopie te blijven. Bij parfumdreams vind je een groot assortiment van het Amerikaanse, trendy merk. Bestel gewoon Anastasia Beverly Hills en maak kennis met de indrukwekkende kwaliteit van de producten.