Helena Rubinstein

243
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Helena Rubinstein: Luxueuze cosmetica van een revolutionaire vrouw

Exclusieve ingrediënten kenmerken de hoogwaardige cosmetica van Helena Rubinstein. De producten van de reeds gestorven cosmeticagoeroe zijn vandaag de dag gevraagd en enkele van haar uitvindingen en wetenschappelijke kennis drukken hun stempel op de wereld. Zo was zij het die in het jaar 1958 de mascaraborstel uitvond en daarmee een revolutie op het gebied van oogmake-up in gang zette.

De ondernemer Rubinstein werd geboren onder de naam Chaja Rubinstein in Krakau (Polen) en emigreerde op de leeftijd van 24 jaar naar Australië. Daar begon ze voor het eerst te experimenteren met cosmetica en maakte haar eigen crèmes. Ook opende ze in Melbourne de eerste schoonheidssalon en legde zo een belangrijke basis voor de industrie.

Om haar producten verder te ontwikkelen, ging ze eerst naar Parijs en vervolgens naar de Verenigde Staten en opende in New York een van de grootste fabrieken die vrouw op dat moment ooit had geopend. Het merk Helena Rubinstein expandeerde snel naar veel landen en omvatte op het tijdstip van haar dood in het jaar 1965 al meer dan 100 vestigingen.

Wat kenmerkt het merk Helena Rubinstein?

Onder de naam van de oprichtster wordt tot op de dag van vandaag cosmetica geproduceerd die steeds verder wordt ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. In het bijzonder anti-aging producten van Helena Rubinstein zijn populair en de crèmes, serums en lotions gelden als topproducten in het luxe cosmetica-assortiment.

Bovendien onderkende Helena Rubinstein al vroeg de waarde van marketing en aansprekende verpakkingen en liet deze ontwerpen door kunstenaars en liet deze door schrijvers van opschriften voorzien. Bovendien passen altijd spaarzaam een efficiënt en maakte van het merk op deze wijze snel een miljoenenimperium met wereldwijde uitstraling.

Dit zijn de beste producten van Helena Rubinstein

De cosmetica van Helena Rubinstein is tijdloos, er zijn producten voor alle huidtypen en de ingrediënten zijn goed te verdragen en afgestemd op verschillende behoeftes. Tot de meest geliefde producten van Helena Rubinstein behoren:

  • Helena Rubinstein Powercell: De producten bevatten stamcellen van zeevenkel die de huid moet beschermen tegen schadelijke invloeden en veroudering.
  • Helena Rubinstein Pure Ritual: Deze verzorging trekt snel in en zorgt voor een aangenaam verzorgd gevoel op de huid. Bovendien staat ze bekend om haar milde formule en goede verdraagzaamheid.
  • Helena Rubinstein mascara: Met dit product heeft het merk wereldwijd naam gemaakt – de kwaliteit spreekt dus voor zich. De mascara is door oogartsen getest en zorgt ervoor dat je ogen worden benadrukt en daarnaast zorgen ze voor een intensieve look.

Eveneens tot het assortiment van de producten van Helena Rubinstein behoren make-upremovers, handcrème, deodorant en lippenbalsem.

Cosmetica van Helena Rubinstein kopen

Bij parfumdreams kan je cosmetica van Helena Rubinstein kopen en profiteren van goede aanbiedingen. Al meer dan 100 jaar vertrouwen vrouwen van over de hele wereld op de cosmetica van de onderneemster die haar hele leven heeft gewijd aan het thema huidgezondheid en schoonheid. Haal met Helena Rubinstein het gevoel van exclusiviteit in huis.