ALCINA

557
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Alcina: cosmetica en verzorging uit Duitsland

Bij het Duitse merk Alcina staat al ruim 75 jaar de individuele schoonheid centraal. De naam Alcina staat voor producten die traditionele ingrediënten combineren met innovatieve technologieën. 'Made in Germany' komt bij Alcina cosmetica prachtig uit de verf. De samenwerking met huidartsen zorgt dat de cosmetica van Alcina goed te verdragen is.

Alcina is expert op het gebied van:

Alcina-cosmetica is ontstaan uit het vroegere Alpecin, dat al sinds 1930 op de markt is. In 1946 richtte Dr. Kurt Wolff het merk Alcina op. Zo kon hij de cosmeticatak van het bedrijf duidelijk afbakenen van de medische producten die tot dan toe werden gemaakt.

Alcina-producten voor haarverzorging: premium maar voordelig

Alcina verovert de internationale markt met innovatieve haarverzorgingsproducten. Alcina-haarverzorging is er voor elk haartype en elk probleem. De medisch geteste producten verzorgen probleemhaar ook zo goed, dat het gaat glanzen en makkelijk kambaar wordt. De haarstyling van Alcina is onderverdeeld in vier categorieën, namelijk 'Natural', 'Strong', 'Extra Strong' en 'Professional'.

Cosmetica en make-up van Alcina voor een perfecte, mooie huid

Het merk Alcina vindt zijn oorsprong in de medische sector. Dat zorgt dat de producten van Alcina niet alleen effectief zijn voor elk huidtype en elke leeftijd, maar ook dat ze goed te verdragen zijn. Het doel is om bij elk gebruik een wellnessmoment in de eigen badkamer te beleven.

Het assortiment is groot: niet alleen op het gebied van haarverzorging biedt Alcina de beste producten. Ook wat betreft gezichtsverzorging en make-up ondersteunt het merk haar klanten elke dag om de beste versie van zichzelf te zijn.

Koop Alcina bij parfumdreams

Ontdek de veelzijdigheid van de producten van Alcina en overtuig jezelf van de kwaliteit van het Duitse merk. Hier kun je alle producten vinden: huidverzorging, haarverzorging en make-up. Bij parfumdreams profiteer je ook nog eens van de beste prijs.