Tabac Aftershave

136
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

TABAC aftershave & parfum – klassiek mannelijke geuren voor zelfbewuste mannen

TABAC behoort zonder enige twijfel tot de klassiekers in het geurareaal voor mannen. Al in de jaren 50 werden de eerste geurcomposities gelanceerd. Indertijd creëerden de ontwikkelaars in Stolberg bij Aken voor de onderneming Mäurer & Wirtz een zeep van TABAC die zowel bij heren als dames goed werd ontvangen. Bij de verzorgingsartikelen zou het echter niet blijven. Omdat enkele in Duitsland gestationeerde soldaten uit Amerika de zeep met kruidige en houdt achtige noten wisten te waarderen, verspreidde het succes zich als een lopend vuurtje. Al snel moesten er meer producten komen die zich tot op de dag van vandaag over de hele wereld mogen verheugen in een grote populariteit.

TABAC parfum – een origineel dat mannen tot op de dag van vandaag begeleidt

Om de concurrentie een stap voor te blijven, kregen de zeep en de andere verzorgingsproducten al snel de bijnaam "Original" Zodoende kon de onderneming het merk TABAC succesvol op de markt ik hem leren en naast deodorants ook aftershave op de markt brengen. Vooral de verpakking onderscheidt zich daarbij categorisch van veel andere parfums en artikelen voor lichaamsverzorging. TABAC Original zit in witte flacons, terwijl-TABAC Man in een zwarte uitvoering komt.

  • TABAC herengeuren: Het bijzondere aan TABAC eau de parfum is zonder twijfel dat de geurcreatie vandaag de dag net zo spectaculair is als destijds. Als absolute allrounders kunnen heren de betreffende geur zowel voor alledaags gebruik als voor events of dates gebruiken. De unieke compositie van citroen, bergamot die samensmelten met neroli en petitgrain, zorgt voor een onvergetelijke geurbeleving. Voor de zekere mate aan kruidigheid zorgen peper- en mint-aroma's die op geslaagde wijze harmoniëren met de etherische oliën.
  • TABAC aftershave: Voor een intensieve en lang aanhoudende geur biedt het merk aftershaves aan die passen bij hun parfums. De geuren zijn klassiekers, maar worden telkens weer opnieuw uitgevonden om de tijdgeest te volgen.
  • TABAC lichaamsverzorging: Alle lichaamsverzorgingsproducten worden met dezelfde zorgvuldigheid en precisie gemaakt als TABAC parfum of de bijpassende gezichtsverzorging. Zodoende is het mogelijk om met een verzorgingslijn alle behoeftes af te dekken en te profiteren van geurnoten die de hele dag aanhouden.

Het assortiment van TABAC is compleet ontworpen voor de mannenwereld. Zodoende is het voor mannen mogelijk om gezicht- en lichaamsverzorging te combineren met een bijpassende parfum. Tegelijkertijd staan diverse producten ter beschikking die bedoeld zijn voor baardverzorging en scheren. Zodoende lukt het om een gevoel van frisheid, verzorging en vrijheid al bij de dagelijkse verzorgingsroutine te ervaren.

Met-TABAC hoogwaardige verzorging ervaren die van lange duur is.

Sinds de jaren 50 is de kwaliteit van TABAC nauwelijks veranderd. De receptuur is door de jaren heen slechts marginaal verder ontwikkeld en zorgt om die reden voor een zekere herkenningswaarde. Het is aan de geurontwikkeling te danken dat TABAC parfum mee kan doen met de moderne geuren. Zowel kop- als ook hart- en basisnoot zijn perfect op elkaar afgestemd en spreken hele generaties van mannen aan

De succesvolle onderneming maakt slechts gebruik van hoogwaardige ingrediënten om te kunnen voldoen aan de hoogste eisen. Elk product van TABAC is fris en tegelijkertijd mannelijk gehouden. Om die reden zijn verzorgingsartikelen voornamelijk geschikt voor mannen die sterk, attractief en onweerstaanbaar over willen komen.

TABAC aftershave & parfum kopen bij parfumdreams

Ontdek de mannelijke wereld van-TABAC Original Bij parfumdreams is daarvoor een uitgelezen keuze van verschillende producten beschikbaar. Zo is het heel eenvoudig TABAC parfum te kopen en jezelf te overtuigen van de kwaliteit.