Festival Season: 20%* korting

Menu

Parfumdreams
Alpecin 4 Artikel

Alpecin

Alpecin – helpt tegen erfelijk bepaalde haaruitval

Uit onderzoek blijkt: zo'n 80 procent van de mannen lijdt aan erfelijk bepaalde haaruitval, en dat vaak al op jonge leeftijd. Daarbij is juist iemands kapsel iets wat bij een eerste ontmoeting meteen opvalt. Mensen die er last van hebben, vinden vaak dat haaruitval hen minder aantrekkelijk maakt. Alpecin belooft hulp tegen haarverlies en nog veel meer.

Verzorging van de hoofdhuid, tegengaan van roos en vermindering van grijze haren – en dat alles met Alpecin-haarverzorging. De receptuur van de series is individueel afgestemd op de mannelijke hormoonhuishouding – toch gebruiken ook steeds meer vrouwen deze producten om haaruitval te voorkomen.

Alpecin: een Duits bedrijf verovert de beautysector voor mannen

De ontwikkeling van de Alpecin-producten is te danken aan de apotheker August Wolff uit Bielefeld. Nadat de dermatoloog Carl Bruck begin 20e eeuw een haarwater had ontwikkeld ter voorkoming van haarverlies, deed de apotheker onderzoek naar dit product en ontwikkelde hij het verder, zodat het in 1930 op de markt kon worden gebracht. Met dit product zorgde hij in die tijd voor een revolutionaire verandering op het gebied van haarverzorgingsproducten voor mannen.

De verzorgingslijnen werden wereldwijd hoofdzakelijk aan mannen verkocht, die met Alpecin de strijd aanbonden tegen haarverlies. Intussen ondersteunt het bedrijf niet alleen mannen die kampen met hormonaal bepaalde haaruitval: het overgenomen merk Plantur 39 is de pendant voor vrouwen.

Alpecin tegen haaruitval: cafeïne als wondermiddel

Het bedrijf zelf voert al enkele jaren de reclameslogan 'Doping voor het haar'. Daarbij is de samenstelling van de verzorgingsproducten gebaseerd op een simpel hoofdbestanddeel dat iedereen kent: cafeïne. Cafeïne staat bekend als wakkermaker, maar heeft ook andere positieve effecten op het menselijk lichaam. Uit onderzoek is gebleken dat cafeïne onder andere een positief effect kan hebben op het verloop van verschillende ziektes, zoals borstkanker en ouderdomsdiabetes.

Sterk en dicht haar ontstaat alleen met gezonde haarwortels. Maar juist het hormoon dat verantwoordelijk is voor de mannelijkheid, testosteron, kan de vorming van de transmitterstof die de energie voor de haarwortels levert, verhinderen. De werkzame stof cafeïne gaat dit negatieve effect tegen en zorgt ervoor dat de groeifase van de haarwortels wordt verlengd. In geconcentreerde vorm zorgt de cafeïne in de Alpecin-producten samen met de andere hoofdbestanddelen zink en niacine voor een gezonde groeifase van de haarwortels.

Haarverzorgingsproducten van Alpecin kopen is aan te bevelen voor zelfbewuste mannen die het belangrijk vinden dat ze er goed uitzien. De fabrikant maakt gebruik van natuurlijke bestanddelen om de hormonale tekorten door testosteron – en daarmee haarverlies – te voorkomen. Alpecin-shampoo is speciaal afgestemd op de behoeften die mannen hebben op het gebied van haarverzorging.

Koop Alpecin voordelig online bij parfumdreams

Gezond en sterk haar met shampoo & andere producten van Alpecin: bij parfumdreams vind je de populairste lijnen van Alpecin voor de dagelijkse haarverzorging. Ze voorzien in de behoefte van onze klanten aan schitterend, verzorgd haar. De verzorgingsproducten tegen haarverlies zijn gebaseerd op cafeïne, versterken de haarwortels bij ieder gebruik, stabiliseren de gevoelige hoofdhuid en voorkomen de vorming van nieuwe roos.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 23-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube