Tangle Teezer

9
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Tangle Teezer: klein hulpmiddel voor het pijnloos ontklitten van het haar

Een paar jaar geleden was het ontwarren van lang haar en het verwijderen van lastige knopen voor velen een probleem. Toen kwam de Tangle Teezer op de markt. De met prijzen bekroonde ontwarringsborstel is geschikt voor alle haartypen. Het bijzondere aan de borstel is zijn gepatenteerde borsteltechnologie. Dankzij de verschillende lengte van de flexibele borstelharen wordt het haar ontward, zonder dat er aan wordt getrokken.

Het succesverhaal van Tangle Teezer

In 2003 had de Britse colorist Shaun Pulfrey een idee dat hij maar niet uit zijn hoofd kon zetten. Hij wilde een borstel ontwikkelen die het haar zonder moeite ontwart. Het duurde echter nog vier jaar tot deze op de markt kwam. De ontwarringsborstel met de naam Tangle Teezer maakt ontklitten kinderlijk eenvoudig. Dat is mogelijk dankzij de gepatenteerde borstelharen in verschillende lengtes, die zo ver doorbuigen dat knopen zonder trekken worden verwijderd.

Om te zorgen dat de borstel goed in de hand ligt, besloot Shaun geen lange handgreep te gebruiken, maar gaf hij het model de vorm van een roskam, die zich ergonomisch aan de vorm van het hoofd aanpast. Bij klitten trekken de borstelharen niet aan het haar, maar glijden ze er dankzij hun flexibele vorm moeiteloos doorheen. Ditt beschermt de gevoelige buitenlaag van het haar en gaat haarbreuk en gespleten punten tegen. Het mooiste daarbij? De haarborstel is geschikt voor gebruik in nat en droog haar en het maakt hierbij niet uit welk haartype je hebt of hoelang je haar is.

Na het succes van het origineel ontwikkelde het merk nog meer hoogwaardige haarborstels om mee te ontwarren, föhnen en stylen. Design en productie vinden van het begin af aan plaats in Groot-Brittannië. Naast tal van beroemdheden trok het succesverhaal ook de aandacht van het Britse koningshuis. In 2014 reikte Queen Elizabeth II de 'Queen‘s Award for Enterprise' aan Shaun P.

Ga voor de Tangle Teezer: modellen voor verschillende gebruiksdoeleinden

Tangle Teezer zorgt voor nieuwe maatstaven in de haarverzorgingsbranche met een reeks innovatieve borstels. De Tangle Teezer-borstels onderscheiden zich door de volgende eigenschappen:

  • Innovatieve borstelharen: de haarborstels van Tangle Teezer vervangen de klassieke steelkam. Ze zijn uitgerust met de gepatenteerde borsteltechnologie, waardoor de haarkammen van Tangle Teezer meer volume creëren bij de haaraanzet. Dankzij de lange steel van kunststof zoals bij de Back-Combing Hairbrush kun je de strengen voordat je ze toupeert eenvoudig verdelen.
  • Klein en compact: de Compact Stylers zijn uitermate geschikt voor onderweg met hun praktische deksel die de borstelharen beschermt tegen pluisjes en vuil. Ze zijn door hun compacte formaat erg gewild.
  • Easy Dry & Go: om het stylen bij het föhnen te perfectioneren, ontwikkelde Tangle Teezer borstels die het haar als het vochtig is ontwarren en die bestand zijn tegen de hitte van de haardroger. Dankzij de luchtopeningen en de ver uit elkaar staande borstelharen droogt het haar sneller. De gebogen vorm van de borstelkop geeft het haar tijdens het stylen meer volume en zorgt ervoor dat het natuurlijk valt.
  • Speciaal voor nat haar: de Wet Detanglers zijn speciaal ontwikkeld voor nat haar. Ze maken niet alleen het kammen eenvoudiger, maar je kunt verzorgingsproducten er ook gemakkelijker mee verdelen in het haar. De borstels hebben 325 flexibele borstelharen, die moeiteloos door het vochtige haar glijden. In tegenstelling tot de andere Tangle Teezer-modellen heeft de Wet Detangler een lange, ergonomisch gevormde greep die stevig in de hand ligt.

Bestel Tangle Teezer voordelig bij parfumdreams

Met de borstels van Tangle Teezer zit je altijd goed. De modellen ontwarren je haar binnen enkele seconden, zonder eraan te trekken. Tegelijkertijd voorkomen ze dankzij hun flexibele borstelharen in twee lengtes haarbreuk en gespleten punten. Bij parfumdreams vind je een grote keuze aan Tangle Teezer-producten.