Nioxin

181
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Nioxin: innovatieve haarverzorging voor probleemhaar

Het merk Nioxin is uit nood geboren. In de jaren tachtig richtte de Amerikaanse Eva Graham Nioxin op toen ze haar eigen haarproblemen het hoofd probeerde te bieden. Graham had last van dunner wordend haar en was op zoek naar een oplossing om haar haar er voller en gezonder uit te laten zien. Ze begon daarom met het bestuderen en testen van verschillende ingrediënten om tot het perfecte product te komen. Tegenwoordig biedt Nioxin een breed assortiment producten die zich speciaal richten op dunner wordend haar.

Nioxin haarverzorging: De verschillende systemen

De productlijn van Nioxin bestaat uit zes verschillende systemen die elk ingaan op specifieke behoeften van de hoofdhuid en het haar.

  • Nioxin Systeem 1: geschikt voor fijn, natuurlijk haar en licht haarverlies
  • Nioxin Systeem 2: ontworpen voor fijn, natuurlijk haar dat zichtbaar dunner wordt
  • Nioxin Systeem 3: bedacht voor fijn, chemisch behandeld haar en haar dat zichtbaar dunner wordt
  • Nioxin Systeem 4: voor fijn, chemisch behandeld haar dat zichtbaar dunner wordt en bescherming nodig heeft tegen chemicaliën en invloeden van buitenaf
  • Nioxin Systeem 5: ontworpen voor fijn tot gemiddeld, chemisch behandeld haar dat zichtbaar dunner wordt. Het ondersteunt de vochtbalans van het haar.
  • Nioxin Systeem 6: geschikt voor gemiddeld tot sterk, chemisch behandeld haar dat zichtbaar dunner wordt. Het ondersteunt de hoofdhuid bij het ontgiften en hydrateren van het haar.

Elk systeem van Nioxin bestaat uit een shampoo, conditioner en treatment. De producten van Nioxin bevatten ingrediënten als biotine, niacine en panthenol die het haar versterken en er gezonder laten uitzien.

Intensieve verzorging door Nioxin

Nioxin 3D Expert Care en 3D Intensive Care zijn twee andere productlijnen van Nioxin die speciaal zijn ontwikkeld voor de behandeling van fijn haar en problemen met de hoofdhuid.

De 3D Expert Care van Nioxin bevat shampoos, conditioners en treatments die het haar sterker maken. Elk product uit de lijn 3D Expert Care is verrijkt met biotine, niacine en panthenol. Ze kalmeren de hoofdhuid en bevorderen de doorbloeding. De 3D Intensive Care van Nioxin biedt verder verzorgingsproducten van Nioxin die haar- en hoofdhuidproblemen intensiever behandelen. Hiertoe behoren serums, maskers en behandelingen die zeer effectief zijn bij haaruitval en dunner wordend haar.

De verzorgingsproducten van Nioxin zijn bedoeld voor zowel mannen als vrouwen en geschikt voor alle haartypes. Ze bevatten geen sulfaten of parabenen en zijn dermatologisch getest.

Shop verzorgingsproducten van Nioxin bij parfumdreams

Ondersteun jouw hoofdhuid en haar met Nioxin. Ontdek de populairste en effectiefste producten van het merk bij parfumdreams en profiteer van prijzen die iedereen prettig vindt.