Bobbi Brown make-up

335
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Bobbi Brown make-up voor natuurlijke schoonheid

Bobbi Brown make-up ontstond uit de behoefte om tegen de trend in te gaan. In 1991 richtte de professionele make-upartieste haar bedrijf op, omdat er op dat moment eigenlijk vooral alleen cosmeticaproducten in felle kleuren werden aangeboden. Sinds dat moment staat de naam Bobbi Brown voor kwaliteit en innovatie bij verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en tools.

Bobbi Brown make-up heeft voor revolutionaire veranderingen in de cosmeticabranche gezorgd. Bovendien heeft de oprichtster negen boeken geschreven over schoonheid en wellness.

Bobbi Brown: van nude lippenstift tot foundation en concealer

De professionele make-upartieste Bobbi Brown miste natuurlijke kleuren in de decoratieve cosmetica. Daarom richtte ze in 1991 haar eigen merk op. Het eerste product van het merk Bobbi Brown waren 10 lippenstiften in verschillende beigetinten, die tegenwoordig bekendstaan als nude-look. Dat was een sensatie in een tijd waarin make-up vooral diende op te vallen.

Concealers, foundation en verschillende make-upproducten voor de ogen en lippen zorgden al snel voor een hogere omzet. In 1995, slechts vier jaar na de oprichting, kocht het concern Estée Lauder het merk Bobbi Brown. De oprichtster bleef echter actief in het bedrijf en bleef betrokken bij de productontwikkeling.

Bobbi Brown producten zonder dierproeven

Het succes van Bobbi Brown make-up komt niet uit de lucht vallen. Van meet af aan zette de oprichtster van het bedrijf in op dierproefvrije cosmeticaproducten, die tevens vrij zijn van twijfelachtige ingrediënten. Bovendien voldoen alle producten van Bobbi Brown aan professionele eisen. Bobbi Brown make-up is heel prettig in het gebruik en blijft bovendien wezenlijk langer zitten dan producten van concurrenten.

Bobbi Brown biedt alle producten die vrouwen nodig hebben voor decoratieve cosmetica: mascara, eyeliner, oogschaduw, foundation en poeder. Alle producten van Bobbi Brown zijn verkrijgbaar in allerlei schakeringen, zodat de make-up de teint van de draagster optimaal tot haar recht laat komen. Huidverzorging van Bobbi Brown maakt het assortiment compleet. Alle producten van Bobbi Brown zijn vrij van irriterende bestanddelen en bieden zelfs de gevoelige huid een zeer milde verzorging.

Bestel Bobbi Brown producten online

Bij parfumdreams vind je een grote keuze aan Bobbi Brown producten. Voor iedereen die houdt van natuurlijk uitziende, hoogwaardige make-up is dit merk een absolute must. Ontdek bij Bobbi Brown make-up en verzorging die perfect bij jou past.