Laura Biagiotti parfum

127
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Laura Biagiotti: Italiaanse elegantie voor natuurlijke schoonheid

Het merk Laura Biagiotti is vernoemd naar de gelijknamige designer. Geboren in het jaar 1943 in Rome, begon Biagiotti al vroeg in het mode-attelier van haar moeder te werken en brak daarvoor haar studie archeologie af. In het jaar 1972 presenteerde ze haar eerste eigen mode collectie in Florence en verwierf daarmee snel bekendheid. In 1982 verscheen het eerste parfum van Laura Biagiotti.

De mode van Laura Biagiotti staat voor Italiaanse elegantie en is tot op de dag van vandaag ononderbroken succesvol. Haar kasjmiercollectie bezorgde haar de naam "Queen of Cashmere" en ook met haar modelijnen voor vrouwen met een wespentaille zette ze al vroeg trends. Elke vrouw het gevoel te geven mooi te zijn en zich mooi te kunnen kleden, om het even bij welke confectiemaat, heeft het merk succesvol gemaakt. Haar voorbeelden waren altijd vrouwen uit het midden van de maatschappij die zich door haar mode creaties mooi en vrolijk kunnen voelen.

Laura Biagiottiparfum: Zachte vrouwelijkheid in flacons

Laura Biagiotti heeft al vroeg naam gemaakt – ook buiten Italië. Haarparfums gelden tot op de dag van vandaag als klassieker en worden over de hele wereld verkocht.

De parfums van Laura Biagiotti zijn vrouwelijk en komen in hoogwaardige flacons. Enkele van de flacons zijn gebaseerd op het Castello di Marco Simone, de woonplaats van Laura Biagiotti in de buurt van Rome, waar ze tot aan haar dood leefde. De geuren van de Romeinse designer leggen het Italiaanse levensgevoel vast en staan voor pure dolce vita.

Welke parfums van Laura Biagiotti behoren tot de klassiekers?

Parfums van Laura Biagiotti staan voor pure vrouwelijkheid en feminiene creaties. Bovendien leggen de geuren van de designer de charme van de stad Rome vast – Laura Biagiottis eeuwige oord van inspiratie en creativiteit. Tot haar bekendste geuren behoren:

  • Laura Biagiotti Laura: Dit parfum is een absolute geurklassieker. Met de kopnoot van lychee en watermeloen is hij op het eerste moment licht en fruitig en verandert vervolgens in een bloemige hartnoot met roos en waterlelie. De basisnoot is dankzij sandelhout friszuur en houtachtiger, maar wordt door de vanille weer afgevangen en beweegt zich daardoor in de bloemige geurwereld. Dit zachte parfum is perfect geschikt om de eigen vrouwelijkheid te benadrukken.
  • Laura Biagiotti Roma: Dit parfum van Laura Biagiotti is een hommage aan de thuisstad van de designer. De geur is elegant, met een fruitige en frisse kopnoot van grapefruit, zwarte bessen en bergamot. De hartnoot is bloemig met amandel, roos en lelietjes-van-dalen. De basisnoot is oriëntaals met geuren van amber, vanille en eikenmos. Deze combinatie maakte Roma tot een verleidelijke geur met veel elegantie.
  • Laura Biagiotti Roma Uomo: De herengeur van Laura Biagiotti is minstens net zo elegant en evenzo een hommage aan de Italiaanse hoofdstad. Friszure noten van ooievaarsbek en sandelhout, afgerond met tonkabonen en grapefruit, vanille en basilicum kenmerken dit parfum.

De geuren hebben altijd een zekere elegantie en de Italiaanse flair waar Laura Biagiotti altijd voor staat.

Laura Biagiottiparfum kopen bij parfumdreams

Bij parfumdreams vind je alle klassiekers van de parfums van Laura Biagiotti. Haal het Italiaanse levensgevoel in huis of schenk een geliefde een hoogwaardige geur.