Slechts 48 uur! -22%* korting

Menu

Parfumdreams

Amerikaanse spirit in flacons: Tommy Hilfiger parfum

Al op zijn 18de wist Thomas ‘Tommy’ Hilfiger precies dat hij mode wilde maken. Maar de weg naar het grote succes van zijn in 1985 opgerichte modelabel was lastig en vergde veel werk, toewijding en moed. Zijn eerste eigen collectie was een geslaagde herinterpretatie van button-down overhemden en chino's. Ondanks vele succesvolle jaren is het merk trouw gebleven aan zijn oorspronkelijke Amerikaanse spirit. Tegenwoordig is die nog steeds aanwezig in alle collecties van Tommy Hilfiger - inclusief de Hilfiger parfums.

Tommy Hilfiger parfum – geuren die bij de mode passen

Klassieke looks in Amerikaanse stijl in de kleuren blauw, wit, rood - zo is Tommy Hilfiger bekend geworden. Hilfiger zelf beschrijft zijn modecreaties als ‘preppy with a twist’, met andere woorden ‘verzorgd met een draai’. Exact deze draai vind je ook in Tommy Hilfiger parfums, want deze zijn nooit alleen maar klassiek elegant De geuren verrassen altijd met noten die in het geheugen blijven zitten.

De parfumlijnen van het modelabel zijn net als het design van de modelijnen. Met zijn parfums vertegenwoordigt het wereldmerk de altijd jonge, verfrissende en ontspannen stijl die sinds de eerste collectie kenmerkend is voor alles waar Hilfiger voor staat. Klassiek-sportief en strak-verzorgd zijn nog steeds de handelsmerken van Tommy Hilfiger mannenparfums.

De eerste parfums van Tommy Hilfiger

Het eerste parfum van Tommy Hilfiger verscheen in 1994 en draagt de eenvoudige naam Tommy by Tommy Hilfiger – een mannenparfum dat tot op de dag van vandaag een populaire klassieker is. Het is een citrus-fris parfum met een licht houtachtige noot. Dit maakt het de perfecte begeleider voor de sportief-elegante mode van Tommy Hilfiger.

Twee jaar later verscheen het eerste damesparfum van Tommy Hilfiger: Tommy Girl. Ook deze geur overtuigt door zijn frisheid met bloemige noten. In de basisnoot van Tommy Hilfiger parfums zitten naast bloemige elementen ook noten van leer, waardoor het meisjesachtige parfum een volwassen draai krijgt. Dit parfum is al sinds 1996 een favoriet in de parfumwereld en is daarom een perfect cadeau voor liefhebbers van parfum.

Tommy Hilfiger parfum bij parfumdreams kopen

Sinds zijn eerste parfum heeft Tommy Hilfiger bijna 100 parfums voor mannen en vrouwen gecreëerd - hij is dus al lang bekend en geliefd om meer dan alleen zijn mode. Ga op zoek naar de klassiekers en de nieuwste Hilfiger parfums bij parfumdreams en geef je bestelling op, tegen uitstekende prijzen.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 31-05-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube