DKNY Parfum

191
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

DKNY: parfums die een zorgeloze levensstijl onderstrepen

De New Yorkse designer Donna Karan zette in 1984 met haar eerste collectie 'Seven Easy Pieces' de modewereld op zijn kop. De collectie bestond uit zeven casual kledingstukken voor dames. Door de eindeloze combinaties was er voor elke gelegenheid een passende outfit mogelijk. Ze trof met deze basisgarderobe de juiste snaar bij vrouwen die zelfverzekerd, onafhankelijk en vol ambitie door het leven gaan. Donna ontwerpt vanaf die tijd minimalistische, casual en geraffineerde kleding die perfect aansluit bij de wensen van moderne vrouwen uit de grote stad. De veelzijdige DKNY parfums ronden alles helemaal af.

DKNY parfums van het New Yorkse mode-icoon

Sinds de designer in de jaren 80 haar eerste collectie uitbracht onder het naar haarzelf vernoemde label 'Donna Karan', is ze een gevestigde naam in de modewereld. Na het eerste succes kwam ze met de voordeligere budgetlijn 'DKNY' die een jonger publiek aansprak. De afkorting staat voor: Donna Karan New York. In de loop der jaren werden er nog andere collecties gelanceerd, waaronder kleding voor heren, jeans, tassen, schoenen en woonaccessoires.

De modeontwerpster bracht in 1992 de fruitige, Oriëntaalse geur 'Donna Karan New York' op de markt. Niet veel later kreeg Estée Lauder de licentie voor de verkoop van de nieuwe geuren van DKNY. Sindsdien overtuigt het label met bestsellers als DKNY Women, DKNY Golden Delicious en de klassieker DKNY Be Delicious die sinds 2004 tot de vaste collectie behoort.

DKNY parfum voor de zelfverzekerde mens

De geuren van DKNY weerspiegelen de urban lifestyle van New York en brengen de bijzondere spirit van de metropool in de verschillende seizoenen tot leven. Bij moderne vrouwen die met de uitgebalanceerde composities hun veelzijdige levensstijl willen onderstrepen, zijn het eau de toilette en eau de parfum razend populair. Ze roepen gevoelens op, zorgen voor een zelfverzekerde uitstraling en brengen individualiteit tot uiting. Bij parfumdreams kun je terecht voor deze bestsellers:

  • DKNY Be Delicious: deze iconische geur van Donna Karan baarde aan het begin van de jaren nul opzien in de beautybranche. De unieke flacon van glas en metaal in de vorm van een appel vertegenwoordigt de 'Big Apple' New York. De geur van het eau de parfum van DKNY overtuigt met een fris en fruitig aroma van appels en komkommer, heerlijk ruikende magnolia's, verfrissende grapefruit en bloemige noten. Zoetige geurnoten van aardachtig sandelhout en muskus ronden de klassieker van DKNY af.
  • DKNY Golden Delicious: de geuren van het fruitige en bloemige parfum van DKNY doen denken aan een prachtig, herfstachtig New York. De topnoot bestaat uit prikkelende mirabellen, oranjebloesemwater en een subtiel vleugje van de zoete en aromatische appel 'Golden Delicious'. Lieflijk zoete nuances van lelietjes-van-dalen, vanille-orchideeën, witte rozen en lelies 'Casa Blanca' steken elkaar de loef af in het hart van het parfum. In de iconische appelflacon zorgen teakhout, muskus en sandelhout voor een sensuele finale van de geursensatie.
  • DKNY Be Delicious Fresh Blossom: De fruitige en frisse geur van DKNY is een ode aan de schoonheid van het New Yorkse Central Park in de lente wanneer de eerste tere knoppen opengaan. In het park kun je dan een vleugje van lelietjes-van-dalen, jasmijn en rozen ruiken. Nuances van cassis, prikkelende grapefruit en zongerijpte abrikozen geven het eau de parfum van DKNY een zorgeloze uitstraling. Een subtiele appelgeur en lichte houtsoorten ronden het parfum af.
  • DKNY Women Energizing: de bloemige en frisse compositie doet met een scheutje wodka denken aan de lucht van zongerijpte tomatenbladeren, groene koraalwortels en subtiel geurende narcissen op een zonnige dag in New York als het gras net gemaaid is. Het eau de parfum van DKNY straalt pure lichtheid uit. Het is perfect om vol energie aan de dag te beginnen. De ranke, hoekige flacon vertegenwoordigt de wolkenkrabbers van de wereldstad.

De parfums van DKNY zijn jong, gedurfd en modern. Ze zijn dankzij het fruitige, frisse en deels bloemige karakter perfect voor elke gelegenheid. Kenmerkend voor de geuren is dat ze de wilde ziel en de bruisende energie van de metropool New York uitdragen en je qua geur meevoeren op een een hele bijzondere reis. Ze onderstrepen daarbij het zorgeloze levensgevoel van moderne vrouwen die volop van elk moment genieten.