Ardell

6
4/5 gebaseerd op alle beoordelingen

ARDELL Beauty: professioneel uitziende wimpers

Natuurlijke wimpers, maar met vol volume, geven jouw look de finishing touch. Laat je ogen met de volumineuze wimpers van ARDELL net zo mooi uitkomen – met natuurlijke wimpers van echt haar of met volume gevende wimpers met een ultieme hold. Ontdek online bij parfumdreams het grote aanbod aan wimpers en accessoires van ARDELL.

ARDELL: wimpermerk nummer 1

ARDELL behoort tot de internationaal toonaangevende bedrijven op het gebied van kunstwimpers en nagels. De beautyexperts ontwikkelen lashes voor buitengewone effecten. Zo kun je jouw geheel eigen look creëren en optimaal genieten. Wereldwijd zijn er ruim 420 verschillende wimperstijlen van ARDELL. De jarenlange expertise op het gebied van kunstwimpers brengt het bedrijf ook in de praktijk via de scholing van professionals. ARDELL is dan ook de officiële sponsor van de Famous Face Academy.

In 1971 hebben Arnold en Sydell Miller het merk ARDELL opgericht dat een acroniem van hun voornamen is. Ze hebben zich laten inspireren door de legendarische actrice Seena Owen uit de tijd van de stomme film. De regisseur David Wark Griffiths zorgde dat ze al in 1916 adembenemend mooie kunstwimpers droeg.

Het grote internationale succes van ARDELL heeft het merk te danken aan de doordachte producten die tot in het kleinste detail zijn uitgewerkt. Ze kenmerken zich onder andere door deze eigenschappen:

  • Invisiband-technologie: door deze ontwikkeling zijn alle kunstwimpers van ARDELL transparant en dankzij het lichte gewicht voelen ze prettig aan.
  • Duurzaamheid: de wimpers van ARDELL kun je vijftien keer gebruiken, soms zelfs nog vaker.
  • Hold: als je de wimpers met de juiste, door ARDELL aanbevolen lijm aanbrengt, blijven ze normaal gesproken tot 24 uur lang zitten en in sommige gevallen zelfs tot twee weken.
  • Proefdiervrij: het bedrijf heeft een volledig proefdiervrije productie.

De wimpers bestaan vaak uit menselijk haar of anders uit kunsthaar. Zo vind je altijd de favoriet die het beste bij jou past.

Verleidelijke ogen met ARDELL

Wil je jouw wimpers op geheel natuurlijke wijze wat voller laten lijken? Wil je cat eyes met veel volume creëren? Of wil je je wimpers geheel naar eigen smaak vormgeven? Ontdek bij ARDELL verschillende producten voor elke behoefte:

  • Natuurlijke wimpers: creëer superlichte looks met fijne, perfect gekrulde haartjes die naar buiten toe steeds langer worden. De wimperband is heel flexibel en zorgt dat de kunstwimpers fijn zitten om een verleidelijk cat-eye-effect te creëren.
  • Wimpers met volume: ontdek de wimpers van ARDELL met een dramatisch volume die urenlang heerlijk zitten. Maak een keuze uit tal van lengtes, haardichtheden en verschillende productlijnen. Daar hoort ook de Mega Volume-lijn bij die dankzij de Neverflat Curl-technologie zorgt dat je ogen een 3D-effect krijgen. Of ga voor de 3D Faux Mink-lijn met een wimperband die met de hand is gemaakt en een overtuigende krul heeft.
  • Magnetische wimpers: de magnetische wimpers zijn heel eenvoudig in gebruik. Breng de magnetische eyeliner aan, druk de wimpers aan en creëer zo in een handomdraai jouw persoonlijke look. Gebruik voor de bevestiging de ARDELL Magnetic Liquid Liner en geniet tot wel 24 uur lang van de Magnetic Individuals.

Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om jouw look persoonlijk samen te stellen met losse wimperhaartjes.

Koop ARDELL online – nu bij parfumdreams

Wil je wimpers van ARDELL kopen? Dan zit je bij parfumdreams helemaal goed. Ontdek naast de veelzijdige kunstwimpers ook accessoires om je bij al je wensen te helpen. Bestel je favorieten voor jouw persoonlijke look comfortabel vanuit huis.