StarSkin

3
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

StarSkin – Koreaanse huidverzorging met luxe

Bij StarSkin ontdek je luxe gezichtsverzorging, maskers en accessoires die je dagelijkse verzorging makkelijker maken. De producten zijn niet op waterbasis, maar verzorgen je huid met sterk geconcentreerde werkzame stoffen. Het merk gebruikt geen bestanddelen met een twijfelachtige achtergrond. In plaats daarvan bevat StarSkin een cocktail van gefermenteerde stoffen. De producten zijn gebaseerd op wetenschappelijke bevindingen: het geheim van Koreaanse huidverzorging.

StarSkin – professionele schoonheidsproducten voor thuis

In 2015 richtten Paul Hendriks en Nicole Arnoldussen StarSkin-huidverzorging op. Geïnspireerd door Koreaanse schoonheidsproducten brachten de twee de eerste sheet masks op de Westerse markt. Anders dan bij de concurrentie het geval is, zijn deze gemaakt van biologische cellulose, die door dermatologen nog steeds wordt beschouwd als de ‘golden standard’ bij huidverzorging . StarSkin legt de nadruk op cleane cosmetica en heeft ook het aandeel water in haar producten omlaag gebracht. Dit betekent dat de werkzame stoffen minder verdund zijn, zodat ze volledig op je huid kunnen inwerken.

StarSkin-huidverzorging – luxe producten voor een verzorgde huid

Begin de dag met een natuurlijke glow en zijdezachte wangen met StarSkin-huidverzorging. Het merk biedt geschikte producten voor elk moment van je dagelijkse verzorging. Wat dacht je van een reiniging van de T-zone tot diep in de poriën? Of van een ontspannend beautyritueel met een verzorgend masker? Laat je overtuigen door de StarSkin-lijn:

  • StarSkin-gezichtsverzorging: voor elke zone een apart masker. Lip Mask, Eye Mask en Face Mask van StarSkin zorgen voor voedingsstoffen en een hydraterende werking op iedere zone van de huid. Daarnaast kun je genieten van de 3 Step Advanced Pore Cleansing, dat voor een optimale reiniging zorgt.
  • StarSkin-hand- en voetverzorging: gun jezelf zachte, mooie vingers en tenen met de speciale maskers van StarSkin. Net zo makkelijk als het aantrekken van handschoenen of sokken – net zo effectief als een bezoekje aan de schoonheidssalon.
  • StarSkin sheet masks: het aanbrengen van een gezichtsmasker is nog nooit zo ontspannend geweest als met de sheet masks van StarSkin. Of je huid nu extra vocht nodig heeft of je je gewoon wilt ontspannen na een lange dag, het merk heeft voor elke gelegenheid het juiste sheet mask. En natuurlijk ook biologische cellulose voor een eenvoudig gebruik.

Koop StarSkin en geniet van een luxueuze huidverzorging

Purifying, hydrating of brightening – wat wil je vandaag? Laat je overtuigen door de resultaten, je zult niets anders meer op je huid willen hebben. Verwen jezelf met een beetje luxe en maak kennis met de Koreaanse schoonheidsgeheimen van StarSkin. Ontdek de producten nu bij parfumdreams.