THE MERCHANT OF VENICE parfum

21
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

The Merchant of Venice: parfum met stijl en flair

Italians do it best! Dat is wat in veel mensen opkomt als ze voor het eerst kennismaken met het parfum van The Merchant of Venice. Dit luxe parfummerk staat bekend om uitzonderlijk vakmanschap en een unieke stijl die is geïnspireerd op de rijke traditie van Venetië.

The Merchant of Venice: de geur van vervlogen eeuwen

De geschiedenis van The Merchant of Venice gaat terug tot de 13e eeuw. Venetië was in die tijd een belangrijk handelscentrum voor hoogwaardige grondstoffen. De kooplieden uit Venetië namen geuren uit verre landen mee en begonnen met de creatie van eigen parfums. Shakespeare heeft ze vereeuwigd in zijn toneelstuk The Merchant of Venice, waaraan dit merk zijn naam te danken heeft.

The Merchant of Venice-parfum kenmerkt zich door hoogwaardige bestanddelen en een zorgvuldige verwerking met de hand. Iedere geur wordt met veel toewijding en passie gecreëerd. Het doel is altijd een geurreis die de zintuigen in vervoering brengt.

The Merchant of Venice: prachtige flacons

De parfumcollecties van The Merchant of Venice zijn niet alleen meesterwerken wat geur betreft, maar hebben ook een adembenemend mooi design. De flacons doen denken aan de karakteristieke Venetiaanse stijl in de traditie van het eiland Murano bij Venetië, dat bekend is om het geblazen glaswerk. Iedere flacon is een klein kunstwerkje.

  • The Merchant of Venice Accordi Di Profumo: deze collectie van The Merchant of Venice heeft een harmonieuze combinatie van selecte bestanddelen en creatieve geurnoten zoals Neroli Marocco of Patchouli Indonesia. Iedere geur is een muzikaal samenspel tussen parfumakkoorden.
  • The Merchant of Venice Flamant Rose: bij de collectie 'Flamant Rose' staat de uitstraling en schoonheid van de flamingo centraal. Deze geuren van The Merchant of Venice zijn fris, bloemig en elegant luchtig. Ze doen denken aan de majestueuze vleugels en prachtige kleur van de flamingo.
  • The Merchant of Venice La Fenice: 'La Fenice' is een collectie van The Merchant of Venice die is geïnspireerd op het beroemde operatheater in Venetië. De geuren van deze lijn zijn weelderig, verleidelijk en theatraal tegelijk. Ze ontvouwen zich op de huid als een meeslepende uitvoering die je zintuigen in vervoering brengt.
  • The Merchant of Venice Murano: de 'Murano'-collectie is een eerbetoon van The Merchant of Venice aan de beroemde glasblazers van Murano. De geuren van deze collectie zijn een afspiegeling van de pracht van ambachtelijk vakmanschap. Iedere geur an sich is een kunstwerk en vangt de magie van Murano
  • The Merchant of Venice Venezia & Oriente: de geuren van deze collectie nemen je mee op reis naar de Oriënt. De kunstenaars van The Merchant of Venice hebben hiervoor exotische specerijen, warme houtige noten en sensuele bloemige tonen gecombineerd tot een betoverende symfonie.

Koop parfum van The Merchant of Venice

In enkele kliks kun je de parfums van The Merchant of Venice online bij parfumdreams kopen. Profiteer van een snelle levering, gratis proefmonsters, een retourtermijn van 180 dagen en de keuze uit producten van ruim 900 topmerken – bestel nu.