florence by mills

5
4/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Florence by Mills: schone beautyproducten voor generatie Z

Het cosmeticalabel Florence by Mills staat voor premium huidverzorgings- en make-upproducten die speciaal zijn ontwikkeld om te voldoen aan de wensen van generatie Z. Het merk is opgericht door de actrice Millie Bobby Brown die onder andere bekend is geworden door de Netflix-serie Stranger things.. Millie Bobby Brown heeft bij de ontwikkeling van haar cosmeticamerk de behoeften van haar eigen huid als uitgangspunt genomen – ze weet precies wat de generatie Z bezighoudt.

Mills is de bijnaam van Millie Bobby Brown en maakt nu deel uit van de naam van het cosmeticamerk. Florence is de naam van haar oma die haar leven lang dingen heeft gemaakt waarvan ze gelukkig werd en waarvoor ze zelf waardering had. Dat moet een voorbeeld voor alle jonge vrouwen zijn en hen opvrolijken. Ze moeten zich niet door de vermeende schoonheidsidealen onder druk laten zetten.

Naast de buitengewone looks waarvoor de producten van Millie Bobby Brown moeten zorgen, speelt ook duurzaamheid een grote rol. Alle Florence by Mills producten zijn dierproefvrij en bevatten geen dierlijke bestanddelen. Ze zijn dus veganistisch, PETA-gecertificeerd en bovendien vrij van synthetische geurstoffen, sulfaten en parabenen.

Met deze koers raakt Florence by Mills precies de juiste snaar bij Generatie Z die niet alleen gezichtsverzorging meer wil die perfect aansluit bij hun behoeften, maar die ook nog eens dier- en milieuvriendelijk is.

Florence by Mills producten: Schoonheid en verzorging ineen

Uitdrukking geven aan jezelf en schoonheid op je eigen manier interpreteren is wat de producten van Millie Bobby Brown moeten uitdragen. Perfectie speelt hierbij geen rol, want perfect is waar je jezelf prettig bij voelt. De producten van Florence by Mills moeten leuk zijn, gebruiksvriendelijk en ook nog eens vrij van schadelijke stoffen.

Florence by Mills: Worth the hype?

De Florence by Mills producten zitten vol waardevolle antioxidanten, krachtige plantaardige stoffen en essentiële vitaminen die de huid verzorgen en voeden. Ze geven je een stralende teint en voelen aangenaam aan. De producten zijn sinds de eerste lancering al populair. Iedereen wil zich net zo voelen als de succesvolle, jonge actrice en wat van de glamour van Hollywood meekrijgen.

De producten overtuigen naast de hoogwaardige bestanddelen ook door een speels design en een aantrekkelijke verpakking. De Millie Bobby Brown producten spelen in op de behoeften van de jonge huid en dankzij de filosofie van 'Clean Beauty' behoud je een schoon geweten.

Koop producten van Florence by Mills en bespaar

Bij parfumdreams kun je de producten van Florence by Mills kopen en meteen profiteren van een aantrekkelijke prijs. Van Florence by Mills zijn alle cosmetica voor dagelijks gebruik verkrijgbaar en deze producten zijn ook speciaal hiervoor ontwikkeld.

Vrij van irritaties en een slecht geweten laat Florence by Mills alle wensen in vervulling gaan. Koop Florence by Mills, want dankzij de Millie Bobby Brown producten is het genieten van het beautygevoel van jonge Hollywoodsterren geen enkel probleem meer.