Bespaar 25%* op je favorieten voor de lente

Menu

Parfumdreams

Beautytrends: herfst 2023

Soft glam – de tijdloze herfstklassieker

Creëer met warme oogschaduw in goudkleurige, koperkleurige of bruintinten een trendy soft glam-look. Geef jouw teint een warme uitstraling met een subtiele, matte bronzer. Breng hem aan op je jukbeenderen, slapen en neusbrug. Maak jouw look compleet met een subtiele nude lippenstift. Zo tover je snel en eenvoudig een klassieke en elegante herfstlook tevoorschijn.

Herfsttrend: berry lips

Van diep bordeaux tot intens framboos. Deze herfst kun je niet om berry lips heen! Deze volle bessentinten geven elke look een warme en verleidelijke touch. Doe een lippenstift in jouw favoriete bessentint op om jouw lippen in de spotlights te zetten. Combineer de look met een subtiele oogmake-up.
Ga met deze herfsttrend voor een sensuele look die perfect past bij de warme herfstkleuren.

Grungy smokey eyes

Bij deze herfsttrend zijn alle blikken duidelijk op de ogen gericht. De klassieke smokey eyes-look ontwikkelt zich verder en mag deze herfst best wel rokerig en smudged zijn. Ontdek zelf hoe intens je de look wilt hebben en ga voor zwarte of donkerbruine oogschaduw. Blend de kleuren volop voor een rokerig effect.
Tip: mag jouw look gerust wat zachter ogen? Doe dan een beetje blush op je wangen.

Sleek ponytail tegen badhairdays

Nog een andere klassieker is deze herfst helemaal in en geeft je een trendy look. Begin voor een sleek ponytail met glad, droog haar. Maak een scheiding in het midden en bind je haar met een elastiekje samen tot een strakke paardenstaart. Belangrijk bij dit kapsel is dat er geen lokken uitsteken. Gebruik daarom een haarspray voor het fixeren van je look. Zo geef je babyhaar of pluishaar geen kans.
Tip: mag het van jou nog iets eleganter? Pak dan een dunne lok van je paardenstaart en wikkel deze om het elastiekje heen en fixeer deze met een haarspeld.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 22-04-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube