-22%* 👑 tijdens onze King Days: profiteer nu van feestelijke kortingen

Menu

Parfumdreams

Milieubescherming – een van onze hoogste doelen

Reductie van de CO2 uitstoot

Heeft u zich tijdens uw onlineaankoop wel eens de vraag gesteld, hoeveel schadelijke CO2 de firma bij wie u inkoopt vanaf de bestelling tot de ontvangst van het pakket te verantwoorden heeft?

We zijn al sinds jaren bezig met dit probleem en hebben manieren gevonden om onze CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. Ik wil u hierna graag enkele van deze interessante manieren voorstellen, want het verminderen van CO2 en het opwekken van duurzame energie zou de dag van vandaag een doel van alle ondernemingen moeten zijn!

Onze nieuw ontwikkelde software – minder papierverbruik, meer efficiëntie!

In de logistiek is het meestal gebruikelijk, dat orders met een afgedrukte pakbon worden gecommissioneerd. Daardoor ontstaan bergen van papier, die nadat de bestelling is afgewikkeld weer duur moeten worden vernietigd, omdat bedrukt papier niet volledig kan worden gerecycled. Volgens ons is deze werkwijze niet milieubewust en ook niet bij de tijd passend. Vandaar dat we een uiterst complex programma hebben laten ontwikkelen dat volledig zonder papier functioneert. Onze medewerkers zijn nu uitgerust met een klein, stroombesparend apparaat, waarop de nieuwe software is geïnstalleerd. Het verbruikt minder energie dan de gebruikelijke smartphone en wordt geladen met onze zelf geproduceerde zonnestroom. Het beste daaraan is: Er wordt enerzijds papier bespaard, de bossen worden ontzien, en anderzijds zorgt de flexibiliteit van dit nieuwe programma ervoor dat de bestelde producten nog sneller en efficiënter worden verzonden.

We produceren meer energie dan we verbruiken!

Door de investering in een ca. 600 m2 groot fotovoltaïsch zonnesysteem realiseren wij op het oppervlak van ons logistieke centrum tot 8 megawattuur per maand. (Ter vergelijking: een vierpersoonshuishouden heeft per jaar ca. 4,4 megawattuur nodig) De stroomopwekking is dus veel hoger dan ons eigen verbruik. We gebruiken de stroom direct en de 'teveel' geproduceerde stroom gaat naar het net van ENBW.

Meer licht, minder energie, meer welbevinden!

Voor elke onderneming die grote kantoren of hallen moet verlichten, is de verlichting een groot thema. Alleen het stroomverbruik van verlichtingsmiddelen wordt op ca. 15-25% van de totale energie geschat. Met de hulp van deskundigen van LTG Deutschland hebben we het stroomverbruik van de traditionele verlichting door het gebruik van de modernste LED-technologie met ca. 60% verminderd. Tegelijkertijd hebben we de verlichting van onze kantoren en magazijnen aanzienlijk verbeterd – En dat: bij een besparing van ca. 60%! Voordien moest jaarlijks ca. 40% van de traditionele verlichtingsmiddelen wegens de lange gebruiksduur worden vervangen.
Nog een niet onbelangrijke factor is de invloed van het licht op de werksfeer en het welbevinden van onze medewerkers, Dit hebben wij door de nieuwe uitrusting extra kunnen verbeteren.

Onze ambitie

Al deze investeringen doen wij uit overtuiging en voor de duurzaamheid. U kunt er dus van op aan, dat wij er ook verder naar zullen streven, wegen te vinden om ons milieu te ontzien.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 27-04-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube