Festival Season: 20%* korting

Menu

Parfumdreams

Over parfumdreams

Leer onze ondernemingswaarden kennen!

Hartelijk welkom op parfumdreams! Bij ons vindt u uw favoriete geuren van exclusieve merken, make-up en alles rond het thema beauty. Inspirerende content en de nieuwste trends uit de beautysector wachten er dagelijks op om ontdekt te worden. We werken er elke dag aan om u het beste productportfolio te kunnen aanbieden. Vind uw joy of beauty-moment bij ons!

 

Klanttevredenheid

Het gelukkig maken van onze klanten speelt bij ons een centrale rol. Wij zijn voortdurend bezig om onze service te verbeteren en de gebruiksvriendelijkheid van de website te optimaliseren om de klanttevredenheid te verhogen.

 
 

Passie

Hard voor iets werken noemt men passie. Ook bij hindernissen verliezen wij ons doel niet uit het oog en werken we steeds hard om onze klanten enthousiast te maken.

 
Mut

Moed

Moed betekent voor ons dat we de nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen niet verliezen en dat we ons op onbekende terreinen wagen. Hierbij handelen wij steeds in het belang van de klant en de onderneming.

Teamwork

Teamwork

Wij hechten veel waarde aan het WIJ-gevoel. Onze teamspirit laat ons gezamenlijk onze doelen bereiken en de ladder naar de top beklimmen.

Sicherheit

Veiligheid

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van onze klanten tijdens het winkelen en surfen op parfumdreams.nl. Wij laten onze interne processen regelmatig door externe partners controleren en hebben hiermee al veel certificaten verdiend.

> 850 Merken

In de loop van de tijd groeide het assortiment tot inmiddels meer dan 850 merken. Ook de homepage veranderde en voldoet vandaag de dag aan de nieuwste stand der techniek. Maar deze ontwikkeling is nog niet ten einde. Door voortdurende uitbreiding van het assortiment en het toepassen van de nieuwste technologieën richten we ons naar de wensen van onze klanten en verwerken we hun feedback zeer efficiënt.

Optimalisering

Zo hebben wij bijvoorbeeld de beantwoordingstijd van e-mails tijdens de reguliere openingstijden gereduceerd tot 2,5 uur. Momenteel voeren wij minimaal een keer per week een update van onze webshops uit met nieuwe features. Hierbij horen de integratie van nieuwe betaalwijzen of nieuwe filters om producten sneller te vinden, de verbetering van het bestelproces of veranderingen van de paginastructuur.

Filialen

De ontwikkeling van parfumdreams.nl wordt ondersteunt door fysieke Akzente winkels. Hiertoe behoren 25 parfumerieën, drie kapsalons en meerdere beautysalons. De medewerkers in de filialen vertellen over hun ervaringen en dagelijkse gesprekken met klanten en leveren zo extra knowhow voor onze online klanten.

Assortiment

Parfumdreams.nl streeft ernaar om klanten een ruime keuze aan hoogwaardige producten tegen faire prijzen te bieden. Ons assortiment wordt voortdurend bijgewerkt en bestaat niet alleen uit topmerken maar ook uit actuele modeproducten. Zo krijgt u bij parfumdreams.nl naast artikelen van klassieke aanbieders als Chanel, Lancome, Hugo Boss enz. ook natuurcosmetica (Boerlind, Spilanthox, Zealots of Nature), exclusieve merken (Xerjoff, Creed, BALR., Gisada) of de nieuwste lifestyle producten (Christina Aguilera,4711, Betty Barclay, Ariana Grande).

Service

Bovendien staat parfumdreams.nl voor een uitstekende service. Op ons gratis hotline nummer staat ons serviceteam u van maandag - vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur ter beschikking.

Milieu

Ook wat betreft milieu stellen wij hoge eisen. Via een fotovoltaïsch zonnesysteem wekken wij meer stroom op dan wij verbruiken en onze processen verlopen volledig papierloos.

Bescherming van persoonsgegevens

De veilige omgang met klantengegevens heeft eveneens hoogste prioriteit. Deze hoge eisen aan ons hebben wij extra in een uitvoerig proces laten controleren door de neutrale certificatie-instantie „Datenschutz cert GmbH“ en wij zijn nog altijd de enige parfumerie (stand 2015) met een dergelijk certificaat (certificaatnummer DSC.332.07.2015 568). Ook het keurmerk van Trusted Shops en het EHI-keurmerk bevestigen dat er veilig kan worden gewinkeld bij parfumdreams.nl. Met de consumentenbescherming van Trusted Shops krijgen onze klanten bovendien een geldteruggarantie.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 23-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube