Slechts 48 uur! -22%* korting

Menu

Parfumdreams

Studentenkorting

Ben je student en op zoek naar betaalbare hoogwaardige cosmetische producten? Dan is de parfumdreams studentenkorting echt iets voor jou! We stellen hier de aanbieders aan je voor waarbij je kunt profiteren van kortingen.

Kies de juiste aanbieder voor jou!

FAQ

Zijn er studentenkortingen beschikbaar bij parfumdreams? Ja, dat kan. Kies een van de genoemde aanbieders en profiteer van studentenkortingen.
Hoe werkt het inwisselen van studentenkortingen bij parfumdreams? Je moet je gratis aanmelden als gebruiker op een van de platforms. Daarna vind je de kortingen voor parfumdreams op de website van de betreffende aanbieder, met alle details voor inwisseling.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 31-05-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube