22% * besparen + 10% korting met premium

Menu

Parfumdreams

Exclusieve voordelen

De aankoop op parfumdreams.nl biedt u talrijke voordelen. Hier worden de voordelen nader beschreven:Serviceteam

Ons serviceteam is van maandag - vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur uur gratis op het Nederlandse vaste net op het telefoonnummer +31 204 990 681 voor u bereikbaar. Hier worden alle vragen die nog open gebleven zijn beantwoord. Buiten onze servicetijden kunt u ons altijd per e-mail op service@parfumdreams.nl contacteren. We helpen u graag verder!


Gratis levering vanaf 30 euro

Vanaf een bestelwaarde van 30 euro is de verzending voor u binnen Nederland gratis.


Gratis proefjes

Afhankelijk van de waarde van uw bestelling en de magazijnvoorraad ontvangt u minstens 1 gratis proefmonster bij uw bestelling. Helaas kunt u niet bepalen welke monsters u zult krijgen. Nochtans worden bij bestellingen van damesparfums meestal proefjes voor dames toegevoegd, bij herenparfums proefjes voor heren. Koopt u daarentegen verzorgingsproducten, dan voegen we er proefjes van verzorgingsproducten aan toe. Heeft u belangstelling voor een proefjes van een bepaald parfum, schrijf dat dan in de notitie en wij zullen proberen uw wens te vervullen.


Geautoriseerde onlinehandelaren

Parfumdreams.nl draagt het zegel "Geautoriseerde onlinehandelaar" van het verband van handelaren in cosmetische producten (Verband der Vertriebsfirmen kosmetischer Erzeugnisse VKE). Dit zegel bevestigt dat parfumdreams.nl op contractuele basis onberispelijke en veilige originele producten verkoopt.
Voor u als klant betekent het zegel "Geautoriseerde onlinehandelaar":

  • Parfumdreams.nl heeft naast de onlineshop ook een fysieke winkel.
  • Er wordt een veiligheidssysteem voor onlinebetalingen beschikbaar gesteld.
  • Parfumdreams.nl verkoopt producten die door de leden van het VKE-verband werden geproduceerd. Hiermee wordt gegarandeerd, dat het om originele producten gaat.
  • Parfumdreams.nl heeft de toestemming om producten van de VKE-leden in de internethandel te verkopen.
Door het zegel kunnen we garanderen dat we de producten direct van de producent in het verzendhuis doorgeven. Bovendien kunnen wij bij specifieke productvragen onverwijld contact opnemen met de producent en u dus een voortreffelijke service aanbieden, indien het serviceteam uw vraag niet onmiddellijk kan beantwoorden.

Geen minimale bestelwaarde

Minimale bestelwaarde wil zeggen, dat een bestelling een bepaalde waarde moet hebben, anders kan er niet worden besteld. Voor u als klant is een productenbestelling zonder minimale bestelwaarde in zover van voordeel, dat u om te kunnen bestellen geen producten moet bestellen die u niet nodig heeft. Op parfumdreams.nl bestaat geen minimale bestelwaarde. U kunt dus naar hartenlust winkelen en uw bestelling te allen tijde afsluiten.


Gratis aanmelding

Op parfumdreams.nl kunt u zich gratis en vrijblijvend aanmelden. Voor u ontstaan geen kosten door de aanmelding. Om te kunnen bestellen heeft u een gebruikersaccount nodig.


Deelleveringen

Bevat uw bestelling meer dan één product en is daarvan een artikel niet onmiddellijk leverbaar, dan kan het gebeuren dat wij u eventueel een deellevering vrij van verzendkosten toezenden. In dit geval zal u het onmiddellijk leverbare artikel van uw bestelling zo snel mogelijk ontvangen. De nog ontbrekende producten worden na aankomst in ons magazijn naar u verzonden. Door deze deelleveringen ontstaan voor u geen extra kosten, want wij bieden dit als extra prestatie voor onze klanten.


Inwisselen tegoedbon

Wanneer u een tegoedbon heeft, kunt u die in de winkelmand inwisselen.

U voert de correcte tegoedboncode (op hoofd- en kleine letters letten) in het tegoedbonveld "Tegoedboncode invoeren" in.
Hiertoe moet u zich eerst met uw e-mailadres en wachtwoord aanmelden.
U kunt de tegoedboncode na het invoeren met de "ENTER-toets" op uw toetsenbord of met uw computermuis met de pijl rechts naast het invoerveld bevestigen.
Kan de tegoedboncode niet worden ingewisseld, verschijnt er een melding in rode kleur onder dit veld.
Na een correcte inwisseling wordt het totaalbedrag met de tegoedbonwaarde verminderd.

Houd er rekening mee, dat slechts één tegoedboncode per bestelling kan worden ingewisseld.


180 dagen retourrecht

Bestel bij ons uw lievelingsproducten, geschenken voor uw lievelingen of ook eenvoudig spontaan! Mocht het gebeuren dat u de producten niet meer nodig heeft, kunt u ze zonder haast binnen de 180 dagen aan ons terugsturen*

* Voor zover u verbruiker bent zoals bedoeld in § 13 Duits Burgerlijk Wetboek (BGB) en de artikelen in originele verpakking en ongebruikt/onbeschadigd zijn.

Instructie over het recht op herroepen

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 24-06-2024.


***De premium korting geldt niet voor cadeaubonnen. Alle andere voorwaarden kun je vinden op www.parfumdreams.nl/parfumdreams-premium

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube