NAOBAY

Naobay: Spaanse natuurlijke cosmetica voor het hele gezin

Klein maar fijn: het Spaanse familiebedrijf Naobay blijft dit motto trouw. De naam bestaat uit de eerste letters van natural and organic beauty and you. In het Nederlands: natuurlijke en biologische schoonheid en jij.

Cosmetica van Naobay voor bewuste consumenten

Natuurlijke schoonheid en milieubewustzijn: deze twee aspecten staan aan de basis van de cosmetica van Naobay. Dit kleine bedrijf in het Spaanse Valencia is opgericht vanuit de overtuiging dat natuurlijke schoonheid en milieuvriendelijkheid hand in hand kunnen gaan.

Met Naobay hebben de oprichters een merk gecreëerd dat de schoonheid van de huid respecteert en tegelijkertijd de planeet beschermt. Dit merk gebruikt alleen zorgvuldig geselecteerde biologische bestanddelen die goed zijn voor de huid en afkomstig zijn uit duurzame landbouw.

Ook de verpakkingen van Naobay zijn milieuvriendelijk. Het gebruik van gerecycled materiaal en herbruikbare verpakkingen staan voor de inzet van het merk voor het behoud van het milieu. Het spreekt voor zich dat Naobay bij het testen geen dieren inzet. Alle producten van Naobay zijn veganistisch en vrij van kunstmatige stoffen zoals conserveringsmiddelen, kleurstoffen, silicone, parabenen, minerale oliën en paraffine.

Naobay: producten voor mama, papa en baby

De huidverzorgingslijnen van Naobay bevatten elk maar een paar producten. Dit illustreert de filosofie van het bedrijf: minder is meer. Want als je ingrediënten van hoge kwaliteit gebruikt en milieuvriendelijk verpakt en produceert, kun je afzien van overbodige decoratie en vulstoffen.

  • Anti-aging-producten: Olijven en avocado's zijn de belangrijkste ingrediënten van de anti-aging-producten van Naobay, die de naam Origin dragen. Deze lijn biedt alles wat de rijpere huid nodig heeft, van reinigingsproducten en vochtinbrengende crèmes tot maskers en serums. Sheaboter en werkzame stoffen uit pompoen, druiven, viooltjes en rijst zorgen ervoor dat de huid kan regenereren. Vitamine A en E beschermen cellen tegen vrije radicalen. Flavonoïden helpen om de huid te kalmeren.
  • Lichaamsverzorging: net als bij de andere categorieën is het aantal lichaamsverzorgingsproducten van Naobay te overzien. Naast een douchegel en shampoo zijn er ook een bodylotion en een handcrème. De Body Radiance Lotion van Naobay is een product dat bij alle huidtypen voor een intensieve hydraterende werking zorgt. Het maakt de huid soepel en zacht, met waardevolle olijf- en avocado-oliën, karitéboter en aloë vera. Dit beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
  • Haarverzorging: de beschermende shampoo van Naobay verwent de huid met extracten van Indische waternavel en kamille. De Orange Juice Hand Cream voedt gestreste handen met extracten van aloë vera, sinaasappelsap en kamille.

Koop Naobay bij parfumdreams

Ontdek nu de natuurlijke schoonheid van Naobay. Parfumdreams biedt Naobay-producten aan tegen aantrekkelijke prijzen, die hoogwaardige verzorging voor iedereen toegankelijk maken.