-22%* 👑 tijdens onze King Days: profiteer nu van feestelijke kortingen

Menu

Parfumdreams

Het wordt kleurrijk! - Lees meer over de Pride Month en laat je inspireren voor je pride-make-up-look

Juni is Pride Month, een maand waarin LHBTIQ+-community's over de hele wereld samenkomen om de diversiteit in de samenleving te vieren. Tegelijkertijd dient de Pride Month om aandacht te geven aan bestaande onrechtvaardigheden en om te strijden voor meer gelijkheid.Wij van parfumdreams willen een duidelijk statement maken voor diversiteit, zelfontplooiing en acceptatie - onafhankelijk van geslacht, herkomst, huidskleur of seksuele geaardheid. Ieder mens moet de vrijheid hebben om zelf liefde te kunnen kiezen en zich individueel te kunnen ontwikkelen. Samen met jullie werken we aan respect, tolerantie, vrijheid en liefde.

Vind jouw individuele Pride-look

Dit is waarom we de Pride Month vieren

Ieder jaar in juni vieren we de Pride Month ter ere van de betrokkenen bij de Stonewall-rellen in 1969. De Stonewall-rellen, vooral de demonstratie in de homobar ‘Stonewall Inn’ in de Christopher Street, gelden als keerpunt voor de LHBTIQ+-beweging. Een jaar na de Stonewall-rellen vonden in de VS de eerste Gay Pride-optochten plaats. Daarom vinden tot op de dag van vandaag de meeste Pride Parades en Pride Festivals over de hele wereld plaats in juni. Regenboogvlaggen en bonte kleuren versieren de straten. Tegenwoordig gaat de Pride Month over het eren van de LHBTIQ+-beweging, het creëren van erkenning en de bewustmaking van gelijke rechten.

Ruik de diversiteit – perfecte pride-geuren

Met name in de Pride Month, die voor diversiteit en acceptatie staat, kunnen geuren een belangrijke rol spelen. Met een geur kunnen we onze persoonlijkheid onderstrepen en onze sterke punten benadrukken.
Onze geurtips "This is Her", "This is Him" en "This is Us" van Zadig & Voltaire zijn perfecte geuren voor de Pride Month. "This is Her" biedt een combinatie van zoete en kruidige noten, terwijl "This is Him" houtachtige en kruidige aroma's heeft. "This is us" is een uniseks geur met een unieke combi van kruidige peper, romige vanille en houtachtige accenten en symboliseert de eenheid en gelijkheid van alle geslachten.
De geuren van Zadig & Voltaire zijn dus meer dan alleen een geurcompositie: hiermee kunnen we laten zien wie we zijn en waar we voor staan.

Beyond the rainbow: wat gaat er schuil achter LGBTQIA+?

De afkorting LHBTIQ+ staat voor verschillende genderidentiteiten of seksuele geaardheden. De individuele letters staan voor: lesbische, homoseksuele, biseksuele, transseksuele, interseksuele en queer mensen. De + staat voor seksuele geaardheden en genderidentiteiten die niet uitdrukkelijk onder de term vallen. Zoals panseksualiteit.

Durf je ware kleuren te laten zien

Kleurrijk en vól liefde – zo wordt de Pride Month gevierd

In veel steden en regio's vinden in juni optochten en evenementen plaats om aandacht te vragen voor de LHBTIQ+-community. Pak een regenboog-, bi-, lesbische, pan- of andere Pride-vlag naar keuze en doe mee. Bovendien kun je zo creatief zijn als je wilt en met je make-up-look een kleurrijk statement maken. Je hoeft je niet als LHBTIQ+ te identificeren om aan een pride-evenement mee te doen. Iedereen is welkom om de gelijke behandeling van alle mensen te ondersteunen. Als ally (bondgenoot) kun je evenementen bezoeken, feesten met vrienden, luisteren en leren, of vrijwilliger worden bij een groep.

Onze conclusie: wij zijn allemaal mensen en we moeten gerespecteerd worden om wie we zijn. Of je nu homo, lesbisch of biseksueel bent, of het gevoel hebt dat je in het verkeerde lichaam zit of geen duidelijk geslacht hebt, niemand mag om zijn zelfbeeld beledigd of gediscrimineerd worden. Wees daarom niet bang om kleur te bekennen.

Trots en stijlvol – ontdek nog meer producten

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 27-04-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube