We Love The Planet

30
4/5 gebaseerd op alle beoordelingen

We Love The Planet: natuurlijke cosmetica voor Moeder Aarde

De oprichtster Eva Klomp van We Love The Planet kreeg een gezonde en duurzame levensstijl met de paplepel ingegoten. In 2015 begon het lid van een sportieve en milieubewuste familie al met de productie van haar natuurlijke deodorants. Vandaag is We Love The Planet-cosmetica een merk met een trouwe klantenkring.

We Love The Planet: duurzame beautyproducten

De oprichtster Eva Klomp van We Love The Planet groeide dankzij haar familie op met besef van natuurlijke producten. Al op jonge leeftijd vernam ze via haar tante, een schoonheidsspecialiste die werkte met natuurlijke cosmetica, dat deze producten goed zijn voor ons welzijn. Zij en haar ouders waren heel sportief en daarom was ze al op jonge leeftijd bezig met de effectiviteit van deodorants.

Via bestudering van de bestanddelen van conventionele cosmetica werd haar duidelijk dat veel van deze producten bedenkelijke chemicaliën kunnen bevatten. Deze kennis zorgde voor een keerpunt in haar leven. Zo richtte ze in 2015 haar eigen merk voor duurzame producten op: We Love The Planet. De cosmetica van We Love The Planet richt zich op mensen die veel waarde hechten aan natuurlijke beautyproducten en die tegelijkertijd hun steentje willen bijdragen aan milieubescherming.

Koop We Love The Planet met een zuiver geweten

Natuurlijke deodorant is het handelsmerk van natuurlijke cosmetica van We Love The Planet. De deodorants bevatten geen synthetische bestanddelen die de huid kunnen irriteren. In plaats daarvan bevatten ze natuurlijke stoffen als bijenwas en maïszetmeel. Ze verwijderen onaangename geurtjes effectief en geven je een fris gevoel.

We Love The Planet voor een frisse geur

De We Love The Planet-deo's zijn verkrijgbaar als stick of als paste in een potje. De stick kun je net als een normale deo aanbrengen, maar de paste is te gebruiken als stevige crème. Je kunt beide producten indien gewenst meerdere keren per dag aanbrengen.

De formules lijken op elkaar: natuurlijke oliën als kokosolie, bijenwas en maïszetmeel verzorgen de huid en gaan een zweetgeur tegen zonder de poriën te verstoppen. Baking soda doodt bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de geur. Sint-janskruidolie kalmeert de huid. Aroma's van rozemarijn, munt, lavendel en citroen zorgen dat de deodorants lekker ruiken.

Natuurlijke cosmetica van We Love The Planet

We Love The Planet heeft verder ook lipverzorging en zonnebrand ontwikkeld.

Ook de We Love The Planet-lipverzorging voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen: de producten verzorgen de lippen met een combinatie van sheabutter, kokosolie en bijenwas. Het bijzondere aan de transparante lippenbalsem is de verpakking: het product is niet gewikkeld in plastic, maar zit in een kartonnen buisje dat kan worden gerecycled.

De We Love The Planet-zonnebrand is ook verkrijgbaar als stick, met SPF 30 of SPF 20. De producten beschermen kleine lichaamsdelen en het gezicht dankzij de mineralen zink- en titaanoxide goed tegen schadelijke uv-straling. Deze natuurlijke cosmetica van We Love The Planet is veganistisch, hypoallergeen en geschikt voor alle huidtypen.

Koop We Love The Planet: voordelig bij parfumdreams

De producten van We Love The Planet kan iedereen met een zuiver geweten kopen, omdat ze alleen zijn gemaakt van natuurlijke, duurzame ingrediënten. Je kunt de producten van We Love The Planet voordelig bij parfumdreams kopen. Bestel nu in de webshop!