Bruno Banani parfum

33
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Bruno Banani: best verkochte parfummerk in Duitsland

Bruno Banani is het merk van het Duitse bedrijf Bruno Banani Underwear GmbH dat zoals de naam al zegt hoofdzakelijk ondergoed maakt. Toch heeft ook het Bruno Banani parfum een rijke geschiedenis en is het bij onze oosterburen een bestseller in drogisterijen en parfumerieën. Het bedrijf is gevestigd in Chemnitz en bedient ruim 1500 speciaalzaken in Duitsland en daarbuiten met producten.

Bruno Banani is in 1993 opgericht. Aanvankelijk werd designerondergoed voor heren gemaakt en daarna volgde ook dameslingerie en badmode. Naar eigen zeggen is Bruno Banani parfum het best verkochte parfummerk in Duitsland.

Bruno Banani staat bekend als een succesvol Duits bedrijf, omdat het bedrijf in Duitsland produceert en zijn producten in China, Australië en andere Europese landen verkoopt. De parfums zijn betaalbaar, al verkrijgbaar vanaf een inhoud van 20 ml en ook de keuze is groot. Dat alles draagt eraan bij dat de parfums van Bruno Banani zo'n succes zijn en vaak gekocht worden, hoewel Bruno Banani nauwelijks geld uitgeeft aan internationale marketingcampagnes.

Bruno Banani parfums: dit kenmerkt ze

Het productassortiment van Bruno Banani is zeer breed. Er zijn acht dames- en acht herenparfums, waaronder:

  • Bruno Banani Woman met een bloemige noot in een flacon die doet denken aan een schuin, roze verjaardagshoedje
  • Bruno Banani Magic Woman met een fruitige, bloemige geur in een opvallende, paarse flacon
  • Bruno Banani Man met kruidige, oriëntaalse geurnoten in een doorzichtig, zilverkleurig flesje met een strak design
  • Bruno Banani Pure Man met houtige geurnoten in een stijlvolle, doorzichtige flacon

Ook douchegel en deodorant maken deel uit van het assortiment van Bruno Banani. Ze zijn gebaseerd op de geuren van Bruno Banani parfums en je kunt ze daarom goed met elkaar combineren. De meeste geuren van het merk zijn verkrijgbaar als eau de toilette. Er zijn maar enkele eau de parfums. Dat maakt dat de geuren zeer geschikt zijn voor elke dag. Ze kunnen de hele dag door gedragen worden en geven een subtiele, maar kenmerkende geur af die lekker ruikt.

Daar staan Bruno Banani parfums om bekend

Kenmerkend voor de flacons van de Bruno Banani eau de toilettes is de scheve vorm. Ze hebben geen toeters of bellen, maar overtuigen eerder door een strak, eenvoudig design. Dat werkt positief door in de prijs-kwaliteitverhouding van de parfums, legt het accent nog sterker op de inhoud en maakt van de Bruno Banani geur een echte ster.

Bruno Banani is zeer toegankelijk, op vele plekken te verkrijgen en biedt goede geuren tegen eerlijke prijzen. Je kunt de kleine flacons met Bruno Banani damesparfum al vanaf 6 euro kopen. Herengeuren van Bruno Banani zijn er met de kleinste inhoud al vanaf 7 euro. De bovengrens van de prijs van een parfum ligt op 25 euro, waarbij je dan ook meteen een flacon met 50 ml eau de parfum krijgt.

De aanschaf van Bruno Banani parfum is dus voor bijna iedereen betaalbaar en dat terwijl de kwaliteit net zo hoog is als van andere parfums en je de keuze hebt uit afwisselende geuren.

Koop Bruno Banani bij parfumdreams.nl voor jezelf of als cadeau voor iemand anders

Wie parfums van Bruno Banani wil kopen, kan dat zowel in de winkel als online doen. Bij parfumdreams zijn tal van cadeausets verkrijgbaar die geuren met douchegel of deodorant combineren. Een geur van Bruno Banani is een klassieker, een echte allrounder en altijd een goede keuze, ook als cadeau voor jezelf.