-22%* 👑 tijdens onze King Days: profiteer nu van feestelijke kortingen

Menu

Parfumdreams

Spring it on

De zon breekt steeds vaker door het wolkendek en de natuur begint zich al te tonen in haar kleurenpracht. Dat betekent dat het de hoogste tijd is om ook een frisse wind door je beautyroutine te laten waaien en je verzorging af te stemmen op het nieuwe seizoen. Laat je nu inspireren door onze voorjaarstrends op het gebied van huidverzorging, make-up, geuren en haarverzorging en begin het nieuwe seizoen met een frisse, nieuwe look.

Spring Essentials

Onze favorieten voor het voorjaar

Lentegeuren

Populaire categorieën

The Smell of Spring

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 27-04-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube