parfumdreams voorjaarsontwaken

Het is eindelijk weer lente! Onze productaanbevelingen voor de lente!

Tot volgend jaar, lieve winter! De eerste zonnestralen begroeten ons en we mogen met een frisse kleur, stralende huid en zijdeglanzend haar weer in ons lievelingscafé zitten. Met onze aanbevelingen voor de lente maakt u een duidelijk statement en verfrist u uw look!

 
 

Bloemige geuren voor hem

Met frisse geuren het nieuwe jaargetijde in. Laat u door ons aanbod van herengeuren inspireren.

Ontdek nu
 
 

Bloemige geuren voor u

Klik door ons aanbod bloemige damesgeuren en vind hier uw nieuwe lievelingsgeur.

Ontdek nu
 
 

Voorjaarsontwakende make-up

Focus in de lente op warme tonen van uw make-up.Meer informatie
 
 

Frisse kleuren in de lente

Met frisse kleuren op uw nagels bent u altijd de perfecte eyecatcher. We hebben een kleine keuze van favoriete producten voor uw nagesl samengesteld.

Meer informatie
 

Onze keuze voor de lente

Bon Parfumeur Floral Nr.101

De bloemige

Het nummer 101 van het merk Bon Parfumeur is een rozenparfum van de elegante damascusroos. Patchouli, wit cederhout en musk zorgen voor een zinnelijke en toch zachte beleving.Meer informatie
Marc Jacobs Daisy Eau so fresh

De verleidelijke

Met de geur Daisy Eau So Fresh Edt lukt het Marc Jacobs een echt geluksgevoel te verspreiden. De geurcompositie van pruim, roos en framboos werkt opwindend en levendig tegelijkertijd.Ontdek nu
Comme des Garcons Rouge

De fascinerende

Fascinerend en expressief! Comme des Garcons zorgt met zijn nieuwste geur Rouge voor extravagantie en magie. Rode peper en Indonesische gember zorgen voor een intensieve kruidige geur. Patchouli, wierook en citrus samen zorgen voor een unieke geurervaring.

Naar Geur

parfumdreams presenteert: Onze verzorgingsgids voor de lente!

Eindelijk worden de dagen weer warmer en kunnen we afscheid nemen van de korte dagen. Voor de lente ligt het geheim van uw succes in producten met lichte textuur, die optimaal door de huid kunnen worden opgenomen. Klik door onze verzorgingsgids voor de lente en laat u zich door ons inspireren.
Ontdek nu

Must-Haves

Voorjaarstrends

Trend Glowy Skin! Een heldere huid, vol veerkracht die het licht reflecteert. Om deze jeugdige levenskracht te kunnen behouden, is het essentieel om producten met bijv. hylauron te gebruiken. Vluchtige texturen en lichte foundations zorgen voor een optimale beleving.
Meer informatie

Onze aanbevelingen voor de lente